IRONIA sorţii. A SCĂPAT dintr-un accident aviatic, dar a fost UCISĂ de maşina POMPIERILOR

Una dintre victimele prăbuşirii avionului Boeing al companiei Asiana, pe 6 iulie, la San Francisco, a murit după ce a fost lovită de un camion al echipelor de intervenţie, conform raportului întocmit de medicii legişti.

RomaniaTV.net
19 iul. 2013, 20:02
IRONIA sorţii. A SCĂPAT dintr-un accident aviatic, dar a fost UCISĂ de maşina POMPIERILOR

Doar două persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului aviatic de pe Aeroportul din San Francisco, în care a fost implicat un avion Boeing 777 al companiei Asiana Airlines. Bilanţul victimelor a fost considerat miraculos de toată lumea, iar acum raportul medicilor legişti scoate la iveală faptul că una dintre persoanele decedate ar fi putut supravieţui, dacă nu ar fi fost lovită, culmea, chiar de maşina pompierilor veniţi la faţa locului pentru a stinge incendiul izubcnit la bord.

CITEŞTE ŞI: Accidentului aviatic din San Francisco: Momentul impactului, filmat de un martor VIDEO

„Decesul victimei, care era vie după prăbuşirea avionului, a fost provocat de plăgile provocate de camionul pompierilor”, a declarat medicul legist american Robert Foucrault.

Un avion al companiei aeriene Asiana s-a prăbuşit pe 6 iulie pe una dintre pistele aeroportului din San Francisco, accidentul soldându-se cu doi morţi şi sute de răniţi. Ulterior, o a treia persoană a murit din cauza rănilor.