Ironie tristă în cazul ambulanţierului ucis de coronavirus. Mesajul transmis de el: „Azi nu moare nimeni”

Ambulanţierul răpus de coronvirus a avut parte de o ironie tristă. Bărbatul a sfârşit într-o luptă cruntă, în care s-a implicat până la capăt asumându-şi toate riscurile. 

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 09:14
Ironie tristă în cazul ambulanţierului ucis de coronavirus. Mesajul transmis de el: „Azi nu moare nimeni”

A vizitat sute de pacienţi şi a petrecut ore în şir printre bolnavi având doar cinci costume de protecţie, însă asta nu l-a oprit să ajute la nevoie. Ironia a făcut ca în urmă cu câteva zile până să moară, acesta a încurajat o femeie care făcuse un atac de panică arătându-i pe pieptul lui scrise cuvintele „Azi nu moare nimeni”.

„Marți, 7 aprilie, am pierdut un om extraordinar din viața mea. Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten, iar acum, din păcate, nu mai e. Mai aveam multe planuri împreună, pe 24 aprilie e ziua lui, iar acum trebuie să îl vizitez din păcate la locul de veci.

Citeşte şi: Militarul care conduce Spitalul din Suceava, apel către cadrele medicale aflate în lupta cu coronavirusul. „Numai împreună putem reuşi”

(…) A fost un om corect, cu principii, ura minciuna și și-a dedicat toată viața pentru mine și pentru serviciu. A fost într-adevăr erou, dar e eroul nostru, al familiei și am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață și să ne bucurăm că și până acum de fiecare moment. Dumnezeu să îl ierte!”, a declarat Cristina Ungurian, fiica lui, pentru Monitorul de Suceava.

Cristian Sorin Stupiuc urma să împlinească 53 de ani pe 24 aprilie. Acesta a fost convins că va câștiga lupta cu boala, pneumonia virală provocată de Covid-19, și de aceea a preferat să se izoleze acasă, unde urma tratamentul prescris. Din păcate, starea acestuia s-a deteriorat brusc și nu a mai apucat nici măcar să ajungă la spital. El îi povestea colegei de pe ambulanță că are tensiunea mare, în jur de 17, și nu se simțea bine.