Irrfan Khan, actor celebru pentru rolurile din Slumdog Millionaire, Jurrasic World sau Life Of Pi, a murit la 53 de ani

Un actor celebru, care a devenit cunoscut după ce rolul interpretat în filme ca ”Slumdog Millionaire”, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, după o luptă cu o boală incurabilă.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 07:04

Irrfan Khan, un adevărat star de la Bollywood, care a cunoscut faima după ce a apărut în filme „Life of Pi”, „Slumdog Millionaire” şi „The Amazing Spider Man”, după ce s-a luptat cu o goală gravă.

Iulia Vântur şi Salman Khan s-au dat de gol! Cum au fost surprinşi în casa lor din India FOTO 

Actorul a murit într-un spital din vestul orașului Mumbai. Inițial, echipa sa a negat informația privind trecerea în neființă, spuând că acesta se află în stare gravă, fiind sub atenta supraveghere a medicilor. 

În timpul pandemiei de coronavirus, el s-a aflat în India, iar în momentul în care a început să se simtă rău, a fost transportat la spitalul din Mumbai. Din păcate, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, survenind decesul.

Actorul Irrfan Khan, care a mai jucat și în filmul “Inferno”, alături de Tom Hanks, în 2016, a fost unul dintre cele mai cunoscute exporturi ale Bollywood-ului, cu o carieră strălucită și la Hollywood.