Italian mort de tromboză după vaccinul cu AstraZeneca. Mărturia cutremurătoare a fiicei: „Tatăl meu era sănătos, nu a avut niciodată nevoie de spital”

Un italian în vârstă de 54 de ani a murit din cauza trombozei, la scurt timp după ce s-a vaccinat cu prima doză de AstraZeneca. Familia bărbatului spune că acesta era sănătos şi că până acum nu a avut niciodată nevoie de spital.

14 iun. 2021, 17:46
Italian mort de tromboză după vaccinul cu AstraZeneca. Mărturia cutremurătoare a fiicei: „Tatăl meu era sănătos, nu a avut niciodată nevoie de spital”
Italian mort de tromboză după vaccinul cu AstraZeneca. Mărturia cutremurătoare a fiicei: "Tatăl meu era sănătos, nu a avut niciodată nevoie de spital"

Italian mort de tromboză după vaccinul cu AstraZeneca. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani din Flero, provincia Brescia. Potrivit presei locale, italianul a murit după ce a primit prima doză de vaccin AstraZeneca.

Italian mort de tromboză după vaccinul cu AstraZeneca

Gianluca Masserdotti era tinichigiu şi potrivit familiei, nu a avut niciodată probleme de sănătate. Rudele cred că tragedia a fost provocată de vaccinul împotriva coronavirusului.

“Credința noastră este că, din păcate, vaccinul a provocat toate aceste evenimente și a dus la moartea sa. Tatăl meu era sănătos, nu a avut niciodată nevoie de spital. De ce s-a terminat așa nu putem să ne explicăm. Vrem claritate ”, a spus Giulia, fiica lui Gianluca Masserdotti, potrivit gazetaromânească.ro.

„Fratele meu era sănătos. Nu avea patologii și niciun fel de problemă ” spune şi sora bărbatului.

Gianluca Masserdotti a fost vaccinat pe 29 mai. Vineri, 4 iunie, bărbatul a început să se simtă rău, făcând febră foarte mare. Duminică, 6 iunie, i se face din nou rău în timp ce era acasă.

„Avea ischemie. L-am dus imediat la spital și odată ajunși la spital medicii au recunoscut gravitatea situației și prezența unui tromb. Medicii au acționat imediat pentru a aspira acest tromb și totul a mers bine, atât de mult încât în ​​câteva ore s-a trezit și a reușit să recunoască unii oameni. Se părea că lucrul era destul de sub control, deși încă serios, dar a doua zi starea lui se înrăutățește, el este operat din nou în încercarea de a reduce presiunea trombului asupra creierului. Atunci fratele meu a intrat în comă și a murit”, povesteşte sora bărbatului.

Citeşte şi Efecte adverse după vaccinarea cu AstraZeneca: 42 de cazuri de tromboză în Germania

Cum putem recunoaşte dacă avem tromboză. Simptomele la care trebuie să fim atenţi dacă ne-am vaccinat cu serul AstraZeneca!

Agenția Europeană a Medicamentului a venit cu o serie de recomandări. Pe listă sunt trecute semnele la care ar trebui să fie atenți cei care au optat pentru vaccinul AstraZeneca. Cei care s-au vaccinat cu prima doza a serului de la Astrazeneca este necesar să consulte imediat un medic în caz că apar următoarele semne.

Printe simptome se află: dificultățile de respirație, durere în piept, umflarea picioarelor, dureri abdominale persistente, dureri puternice de cap sau vedere în ceață.

Alte reacții adverse ar mai fi: petele mici apărute sub piele la locul injecției sau vânătăile în alte parti decât la locul injecției.

Acestea ar putea fi semnele unei tromboze care pot apărea în primele doua săptămâni după vaccinare.

Citeşte şi Risc de tromboză rară după vaccinarea cu AstraZeneca anunţă Agenţia franceză a medicamentului

 


loading...
Partenerii noștri