Italianul care şi-a împuşcat mortal fosta soţie pe stradă în Mehedinţi a murit

Italianul care a împușcat mortal o femeie din Mehedinți a murit la spital. După ce a comis crima, bărbatul a încercat să se sinucidă. A fost salvat şi operat la spitalul din Drobeta Turnu Severin. După câteva zile, bărbatul de 72 de ani a murit.

26 dec. 2021, 13:44
Italianul care şi-a împuşcat mortal fosta soţie pe stradă în Mehedinţi a murit

Italianul care și-a executat fosta soţie pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. După ce a împuşcat-o pe femeie în cap, italianul în vârstă de 72 de ani a încercat să își pună capăt zilelor şi s-a împuşcat în zona pieptului. A fost salvat de echipele de intervenţie şi dus la spital. Starea lui era una gravă, fiind operat de urgenţă la spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Din păcate, italianul nu a supravieţuit. Medicii au confirmat astăzi decesul, la ora 12.20.

Claudio Mereu, italianul de 72 de ani din Sardinia, şi Loredana, femeia în vârstă de 43 de ani pe care a ucis-o, fuseseră căsătoriţi timp de patru ani. Bărbatul nu a putat trece peste despărţire. Femeia se temea de el, ceruse chiar şi un ordin de protecţie. Înainte de Crăciun, italianul a venit la locul de muncă al fostei soţii. Cei doi s-au certat, iar la un moment dat bărbatul a scos pistolul şi a împuşcat-o pe femeie în zona tâmplei. Din păcate, echipele de intervenţie nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Femeia a murit pe loc.

După ce a împuşcat-o pe femeie, italianul a încercat să se sinucidă şi s-a împuşcat în piept.