Italienii vor să-l facă prinţ în Serie A. Ofertă de nerefuzat primită de un campion al României FOTO

Lansat în fotbalul mare de Viitorul Constanţa şi devenit campion al României cu CFR Cluj, Cristi Manea (21 de ani) a devenit prioritatea numărul unu pentru un club din Italia! Oficialii acestei grupări i-au făcut fundaşului o ofertă impresionantă.

23 iun. 2019, 07:46

Cristi Manea este tot mai aproape de a scăpa de ciprioţii de la Apollon Limassol, grupare cu care este sub contract, dar pentru care nu a jucat nici măcar un minut, scrie spynews.ro. Aflat în Italia, acolo unde participă la Campionatul European U21, fotbalistul are toate şansele de a evolua în Serie A începând din sezonul viitor.

Citeşte şi Cristi Chivu, la un pas de a antrena în Serie A. Amănunte surprinzătoare

Fotbalistul român este dorit insistent de SPAL, ocupanta locul 13 în ultima ediţie a primei ligi italiene. Din informaţiile noastre, oficialii clubului din Ferrara i-au făcut lui Cristi Manea o propunere concretă.

Mai exact, aceştia l-au anunţat pe internaţionalul nostru că sunt dispuşi să-i ofere un contract valabil trei sezoane şi un salariu anual în valoare de 500.000 de euro.

Dacă va bate palma cu SPAL, Cristi Manea îl va avea alături de Ricardo Farcaş. Şcolit la academiile celor de la Arsenal Londra şi Ajax Amserdam, fundaşul central în vârstă de 18 ani s-a antrenat în mai multe rânduri cu prima echipă a lui SPAL; club cu care a semnat anul trecut.

Deţine un record uluitor

Cristi Manea este deţinătorul unui record greu de egalat în fotbalul românesc! Fundaşul este cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale. El a bifat prima prezenţă printre „tricolori” la vârsta de 16 ani, 9 luni și 22 de zile. S-a întâmplat la 31 mai 2014, când jucătorul descoperit de Gică Hagi a fost integralist într-un amical câştigat cu 1-0 în faţa Albaniei.