Îţi aminteşti de Norocel, din „Inimă de ţigan”? Uite ce mare s-a făcut şi ce îi place să facă

Iubitorii telenovelei româneşti "Inimă de ţigan" au fost cuceriţi fără excepţie de "Norocel", bebeluşul Rozei, personaj interpretat de Nicoleta Luciu. Acum, copilaşul dulce din serial are 6 ani şi trăieşte în Franţa, alături de părinţii săi.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 15:08

Nouke a devenit celebru la doar şase luni, când a fost ales pentru a juca în telenovela „Inimă de ţigan”, în rolul copilului Rozei şi al iubitului ei, Thierry. Copilul a fost îndrăgit rapid de telespectatori, dar şi de întregul colectiv de actori, mai ales că, pe lângă faptul că era frumos, era şi extraordinar de cuminte la filmări.

CITEŞTE ŞI: Nu o mai recunoşti. Vezi cum arată Pisi din „Inimă de Ţigan”

Potrivit Wowbiz.ro, Nouke trăieşte acum în Franţa, cu părinţii săi, urmând ca în această toamnă să înceapă şcoala. Mama lui a povestit că micuţul este pasionat de fotbal şi este avid de informaţii noi. Femeia şi-a amintit şi că micuţul ei a ajunsă să intre în pielea lui „Norocel” printr-o pură întâmplare, o cunoştinţă de-a sa oferindu-le producătorilor serialului numărul său de telefon, la puţin timp după ce micuţul venise pe lume.

CITEŞTE ŞI: Schimbarea radicală de look a Doiniţei Oancea, cunoscută drept Minodora din „Inimă de ţigan” FOTO

Acum Nouke se pregăteşte să înceapă în Franţa clasa pregătitoare. Limba nu va fi o problemă, deoarece în doi ani de grădiniţă micuţul a deprins foarte bine franceza şi chiar refuză să mai vorbească română. Copilul nu a mai avut niciun contact cu actoria, după încheierea filmărilor la „Inimă de ţigan”.