Îţi este FOAME mereu? Iată ce ALIMENTE ţin foamea sub control

Dacă foamea nu îţi dă pace și de fiecare dată când vezi frigiderul îți vine să te muți temporar în el înseamnă că nu mânânci ce trebuie. Există anumite alimente care țin foamea sub control și care sunt destul de sățioase.

21 apr. 2015, 17:39
Îţi este FOAME mereu? Iată ce ALIMENTE ţin foamea sub control

1. Merele. Un măr conține aproape 90 de calorii și 6 grame de fibre. Studiile au arătat că femeile care consumă 3 mere pe zi ajung să slăbească mai mult de 2 kg în 10 săptămâni. Acidul din mere accelerează metabolismul și promovează depunerea de masă musculară, scrie doctorulzilei.ro.

2. Lintea, mazărea. Aceste legume conțin proteine care se digeră greu și care îţi țin de foame toată ziua. În plus, au un indice glicemic destul de scăzut, astfel că țin poftele de carbohidrați dulci în frâu.

Citeşte şi De ce nu ne putem opri din mâncat în luna aprilie. Iată ce spun specialiştii

3. Ouăle. Studiile au arătat că oamenii care consumă ouă la masa de dimineață, au tendința să consume cu aproape 500 de calorii mai puțin pe timpul zilei decât oamenii care aleg să consume fructe sau croissante și cafea. Ouăle conțin 20-30 de grame de proteine.

4. Mango. Este un fruct dulce, exotic, foarte sățios și care previne acumularea de kilograme și ține la normal nivelurile de insulină.

Citeşte şi Alimente delicioase bogate în proteine