Îţi mai aminteşti de Iulia Frăţila? Afla de ce s-a retras din televiziune şi prin ce dramă a trecut

Iulia Frăţilă a renunţat în anul 2008 la meseria de prezentatoare TV cu toate că era una dintre cele mai apreciate figuri feminine din showbiz-ul românesc de la vremea respectivă. Tenace şi extrem de frumoasă, Iulia a trecut printr-o serie de probleme care au făcut-o mai puternică.

RomaniaTV.net
26 nov. 2013, 11:11
Îţi mai aminteşti de Iulia Frăţila? Afla de ce s-a retras din televiziune şi prin ce dramă a trecut

Iulia Frăţilă a renunţat la cariera în televiziune susţinând că trebuia să facă sacrificii pe care nu dorea să le facă pentru că nu se potriveau crezurilor ei personale. Potrivit protv.ro, s-au făcut multe speculaţii despre ea, inclusiv faptul că ar suferi de cancer mamar. Deşi toate ziarele au vuit la vremea respectivă, ea a negat zvonurile, recunoscând însă că a fost diagnosticată cu mastoza fibrochistica.

„Exista o legatura intre iesirea mea din televiziune si diagnostic, dar mai ales cu tratamentul pentru mastoza fibrochistica. Bineinteles ca m-a speriat vestea ca am niste noduli la san, tocmai de aceea am hotarat sa fac toate investigatiile necesare pentru a determina ce a stat la baza aparitiei lor si cum se pot trata. Am constatat ca n-au o cauza organica, ci reprezinta o somatizare a unor emotii negative de care nu eram constienta la vremea aceea. Am spus „Stop! Revizie tehnica!” si am inceput o calatorie spre centrul fiintei mele, incercand sa-mi ajustez mecanismele interioare astfel incat sa ma simt bine si in lumea exterioara. Primul pas a fost sa renunt la cea mai evidenta sursa de nemultumire: stresul ocupational”, a spus vedeta.