Îți mai amintești de Janine Sârbu, fotomodelul anilor ’90? Ce s-a ales de fosta soție a lui Adrian Sârbu

Îți mai amintești de Janine Sârbu, fotomodelul anilor '90? A fost una dintre cele mai seducătoare femei din modă, dar și fosta parteneră de viață a lui Adrian Sârbu. Toți cei care au cunoscut-o în tinerețe spun că nimeni nu putea concura cu farmecul său.

28 aug. 2023, 10:31
Îți mai amintești de Janine Sârbu, fotomodelul anilor ’90? Ce s-a ales de fosta soție a lui Adrian Sârbu

Îți mai amintești de Janine Sârbu, fotomodelul anilor ’90? Una dintre cele mai frumoase femei din România exersa cu pricepere arta seducției asupra oricărui bărbat care-i atrăgea atenția. Și nici acum, după decenii bune, nu lasă garda jos.

Citește și: Bărbații întorceau capul după ea în anii 90. Cine este vedeta care făcea furori. Îți mai aduci aminte de ea?

Îți mai amintești de Janine Sârbu, fotomodelul anilor ’90?

Recent, fosta soție a lui Adrian Sârbu a împărtășit câteva imagini pe rețelele sociale, care arată faptul că încă păstrează o formă fizică excelentă. Ajunsă la vârsta de 55 de ani, Janine nu se poate plânge că îi merge rău. Locuiește la Paris, orașul în care locuiește de aproape două decenii împreună cu fiica sa.

Janine (mijloc) are 55 de ani

Janine Sârbu a fost colegă de generație cu Romanita Iovan, Dana Săvuică, Melek Amet și Cătălin Botezatu. Se cunoaște faptul că a avut o relație de durată cu Adrian Sârbu. Totuși, înainte de el, ea a fost implicată și în alte iubiri cu Florin Segărceanu, Florin Răducioiu și Dan Chisu.

În 1997, a luat decizia să se căsătorească cu Adrian Sârbu, o ceremonie în care nași au fost Mircea Geoană și partenera sa. În 2003, Janine și Adrian Sârbu au ajuns la concluzia că fiecare ar merge mai bine pe propriul drum în viață. Astfel, au divorțat. Fotomodelul a primit o casă, o mașină și 11 milioane de dolari.

După ce s-a stabilit în capitala Franței, Janine Sârbu a explorat mediul afacerilor. Diverse surse au menționat că celebrul fotomodel a încercat să-și revitalizeze cariera prin a deveni designer. Ea a deschis mai multe magazine – unul în Paris și două în Cannes. Nu a mers totul perfect, aceasta fiind nevoită să le închidă în cele din urmă.