Îţi mai aminteşti de Nicoleta de la Sweet Kiss? A fost la un pas de moarte în timp ce îşi năştea fiul

Îţi mai aminteşti de Nicoleta de la Sweet Kiss? Artista care făcea furori în anii `90 a trecut prin clipe îngrozitoare în ziua care ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase din viața ei. Abia acum a povestit clipele dureroase, la propriu şi la figurat, prin care a trecut.

15 mai 2023, 19:44
Îţi mai aminteşti de Nicoleta de la Sweet Kiss? A fost la un pas de moarte în timp ce îşi năştea fiul
Îţi mai aminteşti de Nicoleta de la Sweet Kiss?

Îţi mai aminteşti de Nicoleta de la Sweet Kiss? Primele probleme au intervenit când era în a șasea lună de sarcină și s-a trezit într-o dimineață cu o hemoragie. Artista a fost de urgență la spital, însă medicii nu i-au dat prea multe remedii. Au trimis-o acasă și i-au spus să stea mai multe în pat.

Citeşte şi: Nicoleta de la Sweet Kiss a fost la un pas de moarte din cauza unei erori medicale: „Mi s-a pus un diagnostic greșit”

Îţi mai aminteşti de Nicoleta de la Sweet Kiss?

Am avut un diagnostic pe care eu l-am aflat după ce am născut: placentă pelviană centrală cu șanse de supraviețuire de 1%. Eu nu simțeam nimic, am mers în fiecare lună la analize, am făcut toate ecografiile care se cereau pentru ca eu să știu că este totul în regulă.

La șase luni am avut dintr-o dată o hemoragie. Eram foarte activă și mergeam mereu prin oraș. Eram slăbuță cu o burtă imensă și dintr-o dată m-am trezit cu hemoragie. Norocul meu era că băiatul era dezvoltat.

M-au trimis acasă și îmi aduc aminte că era o doamnă acolo, la poartă care mi-a zis că sângerarea aia nu este de nicăieri. Eu am zis că este vina mea că am fost foarte activă și am stat la pat până la naștere”, a povestit Nicoleta.

Nicoleta a mai povestit că ea ar fi trebuit să nască în mod normal pe 2 martie, însă termenul a trecut și bebelușul nu dădea semne că ar vrea să se nască. Semnele de întrebare au intervenit în momentul în care soacra sa i-a atras atenția că oparte din burtica de gravidă era de culoare vineție.

M-a controlat un doctor tânăr și a avut o reacție ciudată. Mi-a spus că bebelușul este bine, dar eu nu sunt bine. A chemat o doamnă, a confirmat că avea dreptate. Parca Dumnezeu m-a întărit să nu mă sperii atât de tare.

A doua zi m-au băgat în operație, l-au chemat pe tatăl lui Mario și i-au spus că trebuie să vină să își ia copilul. Nu aveam șanse să trăiesc și voiau să salveze copilul. I-au spus partenerului meu să vină să ia copilul pentru că eu nu voi trece mai departe. S-au mai luptat încă două ore să mă salveze pe mine”, a declarat Nicoleta de la Sweet Kiss, la Antena Stars.

Nicoleta de la Sweet Kiss este de nerecunoscut

Artista s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, iar când a cerut ajutorul medicilor specialiști, aceștia au greșit diagnosticul. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit treptat, iar medicii au tratat-o cu hormoni, fără a cunoaște cu adevărat cauza reală a simptomelor sale. Timp de patru ani a fost tratată pentru o problemă pe care nu o avea.

În cele din urmă, Nicoleta a aflat că problema ei consta în atacuri de panică și stări de anxietate, care îi provocau amețeli puternice și disconfort. Acesta a fost și momentul în care s-a luat în calcul și posibilitatea unor probleme neurologice.

Nimeni nu mi-a spus că sufeream de o anxietate mai puternică, apropiindu-mă de depresie. Mi s-a pus un diagnostic greșit de tiroidită autoimună. Mi s-a spus că am deficiențe hormonale și că aceasta era cauza stării mele.„, a mărturisit Nicoleta de la Sweet Kiss la Antena Stars.