Nicoleta de la Sweet Kiss a fost la un pas de moarte din cauza unei erori medicale: „Mi s-a pus un diagnostic greșit”

Nicoleta de la Sweet Kiss a trecut printr-o experiență dureroasă după ce medicii i-au pus un diagnostic eronat.

15 mai 2023, 18:08
Nicoleta de la Sweet Kiss a fost la un pas de moarte din cauza unei erori medicale: „Mi s-a pus un diagnostic greșit”
Nicoleta de Sweet Kiss, la un pas de moarte din cauza medicilor

Viața Nicoletei de la Sweet Kiss a fost tulburată de un episod dramatic, după ce medicii i-au pus diagnosticul greșit. Vedeta a fost tratată necorespunzător și a avut de suferit enorm de pe urma acestei greșeli.

După ce o perioadă lungă de timp s-au făcut presupuneri cu privire la probema de sănătate pe care o avea vedeta, aceasta a aflat că diagnosticul inițial era departe de adevăr. Viața ei a fost pusă la încercare, având parte de momente critice care ar fi putut duce la o tragedie. Pe lângă faptul că a fost la un pas de a-și pierde viața atunci când l-a adus pe lume pe copilul ei, sănătatea ei a fost grav afectată.

Citește și: Una dintre cele mai iubite și controversate vedete din România e de negăsit. Vecinii susțin că „Baba Vanga de România” a dispărut subit

Membra trupei Sweet Kiss a suferit enorm, starea ei de sănătate înrăutățindu-se treptat. Medicii au tratat-o cu hormoni, fără să cunoască adevărata cauză a simptomelor sale. Din cauza diagnosticului eronat, a fost tratată greșit timp de patru ani.

Nicoleta avea să afle că de fapt suferă de atacuri de panică și stări de anxietate, care îi provocau amețeli puternice și disconfort. Acesta a fost momentul în care s-a luat în calcul posibilitatea unor probleme neurologice.

Citește și: Adda, noi detalii despre lupta cu boala Lyme: „Era situația mai critică”

După mai multe investigații și analize amănunțite, Nicoleta de la Sweet Kiss a continuat să se simtă rău, dar nu avea încă un diagnostic clar. I s-a sugerat să renunțe să mai caute un răspuns, pentru că medicii i-ar fi pus un diagnostic fictiv pentru a o liniști.

„Nimeni nu mi-a spus că sufeream de o anxietate mai puternică, apropiindu-mă de depresie. Mi s-a pus un diagnostic greșit de tiroidă autoimună. Mi s-a spus că am deficiențe hormonale și că aceasta era cauza stării mele”, a declarat Nicoleta, potrivit Antena Stars.