Îţi mai aminteşti de Radu Coşarcă? Cu ce se ocupă acum fostul prezentator

Îţi mai aminteşti de Radu Coşarcă? Bărbatul a lucrat în televiziune mai mulţi ani. Şi-a început cariera la TVR, apoi s-a mutat la Antena 1, unde prezenta știrile. A fost și unul dintre primii membri ai CNA-ului, în perioada 1992 – 1994.

25 apr. 2022, 09:30
Îţi mai aminteşti de Radu Coşarcă? Cu ce se ocupă acum fostul prezentator
Îţi mai aminteşti de Radu Coşarcă?

Îţi mai aminteşti de Radu Coşarcă? Puțini știu, însă, faptul că Radu Coșarcă a fost și profesor la Universitatea București. Acesta a predat cursurile de Comunicare.

Citeşte şi: Cine este şi cum arată iubita prezentatorului de la Survivor România 2022. A fost cuplată şi cu doi sportivi de top FOTO

Îţi mai aminteşti de Radu Coşarcă?

Radu Coșarcă a avut rezultate excelente în perioada aceea, reușind chiar să întreacă Pro TV-ul, alături de Sandra Stoicescu și Mona Nicolici, potrivit Showblitz.ro.

Sondajele de audiență din ultima vreme arată că Știrile PRO TV înregistraseră o scădere a audienței. Nu neapărat din cauza uzurii vedetelor sau a politicii redacționale (chestiuni care nu sunt deloc de neglijat), cât, mai cu seamă, din cauza agresivității concurenței.

Observatorul de la Antena 1, plasat la ora 19:00, a reușit să submineze cotele de audiență ale principalului buletin de știri de la PRO TV. Cel puțin, în București, conform sondajelor de audiență ale companiei AGB Data Research, în luna noiembrie, audiența echipei Nicolici-Coșarcă a fost superioară Știrilor PRO TV”, scria în presă, în anul 2009.

După mai bine de 20 de ani de activitate în presă și televiziune, Radu Coșarcă a decis să se retragă. În 2010, s-a angajat la Enel, pe funcția de Director Relații Externe. Ulterior, în perioada 2010 – 2016, a ocupat funcția de Director de Comunicare.

După șase ani petrecuți la Enel, a decis să se transfere la Cupru Min. A ocupat, mai întâi, funcția de membru al Consiliului de Administrație, apoi a urcat, în anul 2018, pe scara ierarhică.