Îţi mai aminteşti de Xena- Prinţesa războinică? Cum arată acum Lucy Lawless, care a fost acuzată că e lesbiană

Xena- Prinţesa războinică este un persoanj cunoscut de toată lumea. Cu ochii ei de un albastru marin, formele voluptoase, dobândite în urma orelor istovitoare de fitness, şi pielea frumos bronzată, actriţa Lucy Lawless a fost la vremea respectivă o revelaţie.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 10:55

Lucy Lawless (51 de ani) a luptat ca „Xena” între 1995 şi 2001. Din păcate, serialul s-a încheiat în 2011, iar din acel moment Lucy a trebuit să caute noi proiecte; a preluat roluri mai mici în producţii hollywoodiene, precum Spiderman, Two an a Half Men şi CSI: Miami.

Citeşte şi: Lucy Lawless, actriţa care a interpretat-o pe Xena, a fost arestată în Noua Zeelandă

Acum, Lawless este considerată un adevărat idol pentru comunitatea LGBTQ. Ani la rând, actrita a fost acuzată că îşi ascunde orientarea sexuală, asta dupa ce a dat apă la moară cârcotaşilor cu scenele în care face dragoste cu o femeie în Spartacus, dar şi legăturii strânse pe care o avea cu Gabrielle în serialul Xena.

Cu toate astea prin viaţa ei nu s-au perindat decât doi bărbaţi. Actriţa i-a spus prima dată ‘’Da!’’ lui Garth Lawless. Cei doi s-au căsătorit în 1988, au devenit părinti, dar ânu au rămas decât şapte ani împreună. Actriţa de 51 de ani are acum un mariaj de poveste cu producătorul serialului Xena, Rob Tapert (64 de ani), cu care are doi băieţi, Julius şi Judah.


loading...