Îţi place să bei Tequila, eşti petrecăreţ! Ce personalitate ai în funcţie de băutura preferată

Care este băutură dvs preferata? Băuturile nu doar completează cină sau ridica starea de spirit, dar pot arată cum este personalitatea unei persoane, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 11:07
Îţi place să bei Tequila, eşti petrecăreţ! Ce personalitate ai în funcţie de băutura preferată

Vin rosu

Iubitorii de vin rosu sunt persoane mai linistite. In timp ce savureaza un pahar de vin rosu de calitate, acestia au un sentiment frumos placut. Acestia pot aprecia vinul chiar si atunci cand il savureaza intr-un pahar de plastic. Persoanele carora le plac vinul rosu sunt inteligente, romantice, bine organizate, le plac sa aiba succes in tot ceea ce fac in fiecare zi.

Citeşte şi Băutură miraculoasă care topeşte grăsimea de pe burtă. Cum se face

Sampanie

In cazul in care bautura dvs preferata este sampania, acest lucru inseamna ca sunteti o persoana care iubeste luxul si romantismul. Va place sa flirtati si profitati de orice ocazie pentru a va arata farmecul.

Citeşte şi Horoscop: Află ce culoare are aura zodiei tale

Bere

In cazul in care berea este bautura preferata, sunteti o persoana inovatoare, careia ii place sa experimenteze si sa se distreze. Sunteti extrem de comunicativi si in interactiunile cu alte persoane sunteti un pic excentrici. Va place muzica buna si sunteti interesati de arta.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.