Îţi urăşti jobul? Află strategiile pentru supravieţuire

Ţi-ai da demisia imediat dacă s-ar ivi ocazia, însă ai nevoie de bani şi nu-ţi permiţi să laşi totul baltă şi să pleci? Încearcă să vezi partea plină a paharului şi să aplici câteva trucuri care îţi vor face ziua mai frumoasă la birou.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 13:41
Îţi urăşti jobul? Află strategiile pentru supravieţuire

1. Stabileste obiective

Daca exista o parte buna a situatiei in care te afli, atunci in mod sigur este faptul ca e mai usor sa gasesti un alt job cand esti deja angajata. Esti deja cu un pas inaintea celor care stau pe bara de mult timp, pentru simplu fapt ca nu trebuie sa dai explicatii pentru perioada in care nu ai avut activitate. Propune-ti sa aplici pentru alte posturi in fiecare saptamana si sa mergi la evenimente din domeniile care te intereseaza. Astfel te vei putea concentra asupra luminitei de la capatul tunelului si iti va fi mai usor sa dai randament la birou stiind ca viitorul iti rezerva ceva mai bun.

Citeşte şi  Studiu ALARMANT: Află prima cauză a bolilor de inimă în ziua de azi

2. Timp pentru tine

Daca pe langa faptul ca nu esti fericita la locul de munca, mai ai si un program foarte incarcat, sansele sa bati cu pumnul in masa si sa iti faci iesirea in mod dramatic cresc considerabil. Fa-ti timp pentru tine inainte de a ajunge la birou. E ideal sa te implici in activitati care iti aduc zambetul pe buze, cum ar fi sa citesti un blog care te inspira sau sa iei un mic dejun copios. Castile sunt cel mai bun prieten al tau in aceasta situatie, dat fiind ca muzica preferata iti schimba instant dispozitia.

Citeşte şi  Cum să-ţi intri în formă atunci când ai un job care-ţi mănâncă tot timpul

3. Distrage-ti atentia

Umple-ti biroul cu mici detalii care sa iti distraga atentia. Daca, spre exemplu, nu-ti place sa dai telefoane, ia cu tine un caietel cu bancuri si citeste ceva amuzant inainte sa formezi numarul unui client. Se va simti diferenta atunci cand porti o conversatie dupa ce te-ai inveselit putin.

Citeşte şi  Job-ul care te poate îmbogăţi rapid. Află care este şi cum poţi să-l obţii

4. Invata trucuri noi

Poate ca nu esti inca acolo unde iti doresti pentru ca nu detii abilitatile necesare. Din fericire, insa, nu e niciodata prea tarziu, iar faptul ca inveti lucruri noi te poate face sa te simti mai bine la birou.

Citeste mai mult pe feminis.ro.