Iubeşte şi este iubită. Alexandra Stan, anunţă de Valentine’s Day FOTO

Îndrăgita artistă Alexandra Stan este îndrăgostită până peste cap, motiv pentru care a ținut să facă o urare tuturor fanilor ei de Valentine's Day.

16 feb. 2017, 12:55

Frumoasa româncă a publicat pe pagina ei de Facebook o poză cu ea, alături de un mesaj, scrie click.ro. „Un Valentine’s Day fericit, dragilor. Sper ca ziua voastră să fie plină de iubire”, a scris aceasta.

Citeşte şi Alexandra Stan, în stare de ŞOC în Thailanda

Alexandra Stan a dat cărțile pe față și a recunoscut că are o relație și este în culmea fericirii. „Da, trebuie să recunosc, este iubitul meu”, a declarat aceasta.

Se pare că acest bărbat nu este o prezență nouă în viața artistei. Aceștia sunt prieteni vechi și au decis să ducă relația la un alt nivel. „Iubitul meu este cel mai bun prieten al meu, l-am prezentat și părinților. Amândoi am făcut primul pas. S-a întâmplat, nu a existat atracție între noi de la început, o singură dată a existat o tentativă, dar am zis să o lăsăm așa”, a declarat Alexandra Stan, pentru CANCAN.ro.

Cântăreața a trecut peste drama pe care a trăit-o în urmă cu câțiva ani, când a fost agresată de fostul ei impresar, Marcel Prodan. Acum artista iubește și este iubită de un fost baschetbalist, Bogdan Stăruială.

Invitată alături de prietenul ei la o emisiune de la Kanal D, Alexandra Stan a vorbit deschis despre relația celor doi. „Bogdan m-a cucerit cu sinceritatea lui! Suntem prieteni de foarte mult timp, de zece ani și am împartășit multe chestii, am trecut prin multe momente, mi-a văzut multe etape de-ale mele în tot acest parcurs al vieții noastre ca și prieteni și de doi ani am început să ieșim împreună. S-a mutat la mine după o lună, adică a fost așa dintr-o dată, ca doi magneți! E foarte important să ai un om care să te susțină mereu!”, a mărturisit Alexandra Stan.

Citeşte şi Dezvăluire şoc. Alexandra Stan: „Poate chiar în acest moment sunt însărcinată”

Bogdan Stăruială, 28 de ani, a trecut deja printr-un divorț. Iubitul Alexandrei a mai fost căsătorit o dată cu o tânără pe nume Marina.