Iubirea de animale capătă forme EXTREME. N-o să crezi ce creşte în casă o familie de brazilieni FOTO

Ideea de animal de companie exotic a fost dusă la un cu totul alt nivel de o familie de brazilieni. Animalele pe care ei au ales să le crească ar înspăimânta pe oricine, însă ei nu au nicio problemă în a împărţi totul cu prietenii lor necuvântători.

RomaniaTV.net
09 sept. 2013, 10:10

Faptul că unii au gusturi mai ciudate în materie de animale de companie este deja cunoscut, însă oare cât curaj, câtă pasiune şi câtă nebunie îţi trebuie pentru a creşte în casă nu un tigru, ci ŞAPTE?

O familie din Brazilia a ajuns celebră în întreaga lume datorită faptului că are acasă nu mai puţin de şapte tigri bengalezi.

CITEŞTE ŞI: A vrut un animal de companie MINUSCUL, dar acum CREŞTE o NAMILĂ, după ce a fost păcălită de vânzător FOTO

Totul a început când capul familiei, Aryas Borges, a găsit doi tigri subnutriţi şi maltrataţi la un circ. Bărbatul a decis să ia felinele acasă, unde fiicele sale, Nayara (în vârstă de 20 de ani), Uyara (24) şi Deusanira (24) au fost absolut încântate de surpriza pe care le-a făcut-o. Cele trei au crescut alături de aceşti prădători şi şi-au împărţit ani de zile mâncarea şi chiar patul cu felinele uriaşe. Nayara este cea mai mică dintre ele, dar şi cea care obişnuieşte să facă baie în piscina familiei împreună cu prietenii săi blănoşi.