Iubita lui Cristi Manea, prima declaraţie după ce a fost bătută după meciul România U21 – Franţa U21

Alina Andreea, iubita lui Cristi Manea, a oferit prima reacție după ce a fost agresată la finalul meciului România U21 - Franţa U21, scor 0-0, disputat, luni, la Cesena, în Grupa C de la Euro 2019.

26 iun. 2019, 16:34
Iubita lui Cristi Manea, prima declaraţie după ce a fost bătută după meciul România U21 – Franţa U21

Iubita lui Cristi Manea a ajuns la spital și a avut nevoie de copci după ce a fost lovită la finalul meciului. Tânăra a declarat că nu vrea să comenteze incidentul pentru a nu-i afecta pe fotbaliştii lui Mirel Rădoi.

Cristi Manea, prima reacţie după incidentul în care a fost implicată iubita sa. Ce mesaj are pentru suporteri

„Acum sunt bine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect acum. Nu doresc să îi perturb pe băieţi cu acest incident minor. După turneu avem timp să discutăm despre toate lucrurile. Acum, meciul cu Germania este cel mai important”, a declarat iubita lui Cristi Manea pentru Pro Sport.

S-A AFLAT! Cine şi de ce A LOVIT-O pe iubita lui Cristi Manea la Euro U21. De la ce a pornit BĂTAIA

Alina Andreea, prietena lui Cristi Manea, a ajuns la spital, după ce a fost lovită în figură și umplută de sânge. Tânăra a fost operată în zona afectată din cauza loviturii încasate în tribuna stadionului din Cesena. La unitatea medicală și-au făcut apariția și oficiali ai naționalei de tineret, Sorin Cojocaru și Vlad Munteanu.