Iubita lui Florin Piersic Jr., cu formele la vedere în cea mai sexy rochiţă! Cum a ieşit Andreea din casă FOTO

Florin Piersic Jr. este un norocos! Celebrul actor se bucură de o carieră de succes în domeniul artistic, iar pe plan sentimental, acesta are o iubită pe care mulți bărbați și-ar dori-o. Andreea a demonstrat acest lucru după utima ei apariţie în public. 

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 08:25

Iubita lui Florin Piersic Jr. a fost surprinsă în Capitală. Îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă, iubita regizorului a avut o apariție provocatoare, iar fotografiile sunt dovada clară. Actorul este destul de rezervat cu privire la viața personală, așa că rare sunt momentele în care el apare în apropierea iubitei sale, alături de care are și un copil.

Citeşte şi: Ce pensie are Florin Piersic la 84 de ani, după o viaţă dedicată teatrului şi filmului

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Andreea Cipcă pe străzile capitalei într-o rochiță bleu, cu buline, extrem de vaporoasă și care îi venea perfect. Jurnalista s-a întâlnit cu câțiva prieteni, a stat puțin de vorbă, după care a urcat în mașină și a făcut o oprire către o cafenea din Bucureşti, de unde și-a luat o cafea. 

ndreea Cipcă a optat pentru o ținută de vară, ce i-a lăsat la vedere destul de multă piele. Mai exact, partenera lui Florin Piersic Junior a îmbrăcat o rochiță care i-a pus în evidență foarte bine formele sexy. Imediat după ce a coborât din mașină, potrivindu-și ochelarii de soare pe nas, Andreea a făcut senzație încă de la primii pași.

Citeşte şi: Florin Piersic îşi linişteşte fanii: Sună telefonul: „Aţi murit?”. Mă odihnesc eu forţat de virus, dar nu cu floarea în gură

Deși rochița nu era una mulată, ci mai degrabă vaporoasă, de vară, posteriorul său bombat a putut fi observat cu ușurință atunci când aceasta a mers să se întâlnească cu câțiva prieteni. Andreea Cipcă nu a stat mult de vorbă, căci după ce a luat puțin loc, aceasta s-a întors însoțită de amicii săi, discutând cu aceștia.