Iubita lui Ion Şmecherul şi-a refăcut viaţa. Cine este bărbatul în braţele căruia şi-a găsit alinarea. VIDEO

Simona, iubita lui Ion Şmecherul, a trecut repede peste dispariţia prematură a bărbatului. Tânăra a fost filmată cu noul ei iubit, un bărbat mult mai în vârstă ca ea, iar filmuleţul a fost postat pe TikTok.

30 mart. 2022, 10:27
Iubita lui Ion Şmecherul şi-a refăcut viaţa. Cine este bărbatul în braţele căruia şi-a găsit alinarea. VIDEO

Iubita lui Ion Şmecherul şi-a găsit alinarea în braţele altui bărbat, la mai puţin de patru luni de la decesul ciobanului-vedetă. Simona pare să-şi fi găsit iubit din acelaşi sat. Cei doi au fost surprinţi în tandreţuri de un vecin, care a imortalizat momentul şi l-a postat pe TikTok.

@voinaromeono ione că ți șo măritat femeia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

♬ Papamericano – Papa Beat

Ion Şmecherul a murit după ce a intrat în comă alcoolică

Ion Șmecherul s-a stins din viață pe 1 decembrie 2021 după ce a intrat în comă alcoolică. Anunțul dispariţiei premature a fost făcut de Iancu Sterp pe rețelele de socializare. Ion a devenit celebru pe You Tube după ce fraţii Culiţă şi Iancu Sterp l-au luat sub aripa lor protectoare. În urmă cu un an, cei doi frați i-au construit ciobanului o casă. Din păcate, nu a mai apucat să se bucure de ea.

Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Șmecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

Și Culiță Sterp a vorbit despre trecerea acestuia în neființă. „Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp pe Facebook.

Citeste si Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp înainte să moară: „Domnu’ Iancu, ia uite cum merge maşina cu Ion Şmecherul”

Ion Șmecherul, pe numele adevărat Ion Mocan, a trecut la cele veşnice la doar 34 de ani. Cumnata sa a fost cea care i-a fost alături în ultimele clipe.

Femeia a povestit că tânărul se afla în curte și, ca de obicei, băuse peste măsură. La un moment dat, a căzut de pe scaun. Femeia a strigat după ajutor şi mai mulţi vecini au venit imediat. Oamenii l-au ajutat pe tânăr să ajungă în casă şi l-au aşezat pe pat.

Câteva ore mai târziu, cumnata lui a intrat în camera în care se afla acesta şi a constatat că bărbatul era nemișcat. I-a dat câteva palme, l-a stropit cu apă pe față, însă totul a fost în zadar. Femeia a anunţat rudele, Poliţia şi Ambulanţa, dar medicii nu au putut face nimic mai mult decât să constate decesul.

Citeste si De ce sună non-stop telefonul lui Culiţă Sterp după moartea lui Ion Şmecherul. Apelul făcut de artist către fanii lui!