Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret!

Loredana Groza și Andrei Boncea ar fi divorțat în secret, ba chiar ar avea deja vieți separate! Acesta este ultimul zvon din showbiz-ul de la noi!

07 ian. 2022, 20:17
Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret!

Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret! Zvonurile despărțirii nu sunt noi, în ultimul timp apărând tot mai multe informații conform cărora cei doi nu mai formează un cuplu!

Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret!

Loredana Groza, 51 de ani, și Andrei Boncea, 50 de ani, ar fi divorțat în secret. Cei doi s-au căsătorit în 1998 și au fost împreună timp de 23 de ani. Rodul iubirii lor este fiica acestora, Elena Boncea (23 de ani).

Petrecere de zile mari la Ema Uta. Loredana Groza și Nick Casciaro au celebrat victoria de la X Factor

Deşi Loredana Groza a fost, de-a lungul timpului, destul de discretă atunci când a venit vorba despre viața personală, un detaliu pare să o fi dat-o de gol: verigheta lipsă din fotografiile publicate pe conturile sale de socializare! Mai mult, există o apropiere suspectă între ea și câștigătorul X Factor, italianul Nick Casciaro (31 de ani), scrie Click!. Artista și tânărul cântăreț sunt mereu împreună, în cluburile de fițe din Capitală, iar recent au fost și la munte. Mai mult, la concertiul de joi seară, Nick Casciaro și Loredana Groza s-au ținut în brațe, s-au privit în ochi și au dansat provocator împreună! De ziua lui, care a fost pe 5 ianuarie, Loredana Groza a ținut să îi facă o urare specială italianului: „La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc!”.

Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie intimă cu care a rupt internetul VIDEO

Surse apropiate de Andrei Boncea și Loredana Groza susțin că nu doar artista ar fi mers mai departe. Și producătorul ar avea o iubită! Andrei Boncea este un producător român de film și televiziune. Acesta este co-fondator al unei companii de producție de film și al unei companii de teatru.