Iubita lui Pepe, complet goală în presă, chiar înainte de cununie FOTO

Miercuri, Pepe s-a căsătorit civil cu iubita sa Raluca Pastramă. Cu o seară înainte de cununie, cântăreţul a şocat prezentând într-o emisiune televizată mai multe fotografii cu soţia sa goală. Nu este vorba de un nou scandal, ci de o decizie luată de Pepe pentru a scăpa de nişte şantajişti.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 06:27
Iubita lui Pepe, complet goală în presă, chiar înainte de cununie FOTO

Raluca Pastramă a devenit miercuri soţia lui Pepe, cei doi urmând să aibă şi un copil în curând. Cu atât mai şocant a fost faptul că, marţi seară, Pepe a mers în emisiunea „Un show păcătos” şi a arătat mai multe fotografii în care tânăra apare complet dezbrăcată.

Pepe a spus că a fost şantajat de nişte indivizi care voiau 5.000 de euro pentru a nu vinde pozele la presă.

„Uite că am dat eu pozele şi le-am stricat toate combinaţiile. Ajunseseră să-mi ceară şi 5.000 de euro. Dar le-am făcut publice şi gata. Nu îmi strică ei mie cununia!”, a spus Pepe, adăugând că fotografiile sunt făcute cu telefonul pe vremea când Raluca avea 17 ani.

După ce în 2011 a trecut printr-un divorţ cu scandal, Pepe este în curs de a-şi reface viaţa. Cântăreţul s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, care peste numai patru luni îi va dărui cântăreţului o fiică.