Iubita lui Reghe își sărbătorește ziua de naștere. Imaginea cu Corina Caciuc ce o va înfuria pe Anamaria Prodan

Iubita lui Reghe își sărbătorește ziua de naștere. În timp ce era căsătorit cu Anamaria Prodan, antrenorul a început o relație cu Corina Caciuc și s-a separat de impresară în 2021. La scurt timp, tânăra a rămas gravidă, iar acum se bucură de primul lor copil, un băiețel pe nume Liam și al doilea care urmează să se nască.

16 feb. 2024, 14:12
Iubita lui Reghe își sărbătorește ziua de naștere. Imaginea cu Corina Caciuc ce o va înfuria pe Anamaria Prodan
Iubita lui Reghe își sărbătorește ziua de naștere

Iubita lui Reghe își sărbătorește ziua de naștere. În trecut, antrenorul a mai fost căsătorit de două ori. Prima oară cu Mariana Pfeiffer, femeie ce i l-a dăruit pe Luca. A doua oară cu Anamaria Prodan, cu care îl are pe Laurențiu Reghecampf Junior, poreclit Bebeto.

Citește și: Decizie surprinzătoare a instanţei în procesul de calomnie intentat Anamariei Prodan de către Corina Caciuc. Ce s-a întâmplat la ultimul termen

Iubita lui Reghe își sărbătorește ziua de naștere

Chiar dacă tehnicianul este mult mai în vârstă decât actuala lui parteneră, el având 48 de ani, iar ea este cu 17 ani mai mică, având doar 31 de ani, relația lor a rezistat tuturor răutăților, iar acum,cuplul lor pare să fie unul destul de solid.

Pe 16 februarie, Corina Caciuc își sărbătorește ziua de naștere, iar soțul ei a postat o imagine cu ei doi pe rețelele sociale, în care îi urează „La mulți ani”. Fotografia în care cei doi sunt foarte tandri și se sărută a fost apreciată de public, primind multe urări de bine de la fani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Corina Caciuc este însărcinată a doua oară

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf vor deveni părinți în curând, iar ea va aduce pe lume cel de-al doilea copil în doar câteva luni. Dacă la început vestea nu a fost confirmată, acum lucrurile sunt clare.

Cei doi formează o familie fericită, mai ales după ce în viața lor a apărut primul lor fiu, Liam. Iubita lui Reghecampf a anunțat subtil că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Corina Caciuc a păstrat secretul până la ziua aniversării celebrulu antrenor, când a anunțat cu ajutorul unei imagini pe Instagram că este însărcinată, în dreptul căreia a scris „1+1=4”.

Niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație în acest sens, dar veste a a fost confirmată, după ce Corina Caciuc a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică.

Aceasta a făcut o vizită la medic pentru analizele de rutină și s-a asigurat că sarcina ei evoluează în direcția dorită. În acest moment, aceasta este însărcinată în 2 luni, astfel că Laurențiu Reghecampf va deveni tată, din nou, în primăvara anului viitor, așa cum s-a întâmplat și în cazul primul lor băiețel.