Iubita tânărului mort de SIDA e şi ea infectată cu HIV. Alte 40 de persoane, suspecte că ar fi bolnave

Detalii terifinate în cazul tânărului mort cu HIV, la Segarcea. Surse medicale spun că virusul a fost confirmat pentru fosta iubită a băiatului. Între timp, alţi aproape 40 de tineri, foste iubite ale lui şi parteneri de-ai ei, aşteaptă rezultatele analizelor. Poliţia, Parchetul şi DSP au demarat anchete.

RomaniaTV.net
21 oct. 2014, 12:09
Iubita tânărului mort de SIDA e şi ea infectată cu HIV. Alte 40 de persoane, suspecte că ar fi bolnave

O fostă iubită a tânărului care a murit la doar 25 de ani a fost diagnosticată cu HIV de către medici. Potrivit mai multor surse din Segarcea, citate de România TV, tânăra ştia de mai mult timp despre cumplitul diagnostic.

De asemenea, o altă fostă iubită a tânărului este internată în momentul de faţă în Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Fata a făcut deja testul şi aşteaptă vineri rezultatul analizelor.

Starea de alertă în Segarcea s-a declanşat după ce în urma necropsiei s-a aflat că tânărul de 25 de ani era infectat cu virusul HIV. Acesta a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu mai multe fete, care la rândul lor au avut apoi contacte sexuale cu alţi bărbaţi. Din acest motiv, aproximativ 40 de persoane au mers în ultimele zile la laboratoarele private din Craiova şi au cerut să facă testul HIV.

În acest caz a intrat pe fir atât Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, cât şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal. S-au autosesizat şi urmează să stabilească dacă mama băiatului ştia despre boala de care acesta suferă. Dacă se va dovedi că femeia i-a permis acestuia să infecteze cu bună ştiinţă alte tinere, ea riscă să facă închisoare.