„Iubito, ne vom prăbuşi!”. O cerere în căsătorie, în procedură de urgenţă VIDEO

Un american a inserat propunerea de cerere în căsătorie în textul procedurilor de urgenţă pentru avioane. Totul s-a petrecut în timpul unui zbor deasupra oraşului Chicago.

RomaniaTV.net
29 sept. 2012, 15:35
„Iubito, ne vom prăbuşi!”. O cerere în căsătorie, în procedură de urgenţă VIDEO

O cerere în căsătorie pune la grea încercare imaginaţia bărbatului, care face tot posibilul să îşi impresioneze iubita, iar aceasta să accepte propunerea, topită de emoţie.

Un tânăr american şi-a îngrozit logodnica cu planul original pe care l-a conceput, însă aceasta a apreciat în cele din urmă unicitatea gestului şi a spus „Da”. Ryan Thompson şi-a invitat prietena la un zbor de agrement deasupra oraşului Chicago, iar la un moment dat i-a spus acesteia că avionul se va prăbuşi.Ca ultimă soluţie, i-a cerut acesteia să-i citească procedurile în caz de urgenţă, iar fata s-a conformat.

Panicată, aceasta a citit, însă abia în final şi-a dat seama despre ce este vorba. „Verificările sunt complete, inelul poate fi înmânat. Iniţiaţi procedura de oferire a inelului de logodna. Vrei să te măriţi cu mine?„, scria în „manualul” pe care i-l înmânase Ryan. Emoţionată, fata a acceptat.