Loredana, adolescenta care și-a ucis prietena la Mangalia, expertizată psihiatric. A fost adusă în fața specialiștilor de la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare

Loredana Atănăsoaie, adolescenta care și-a ucis cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din Mangalia, a fost supusă unei expertize psihiatrice.

17 aug. 2023, 22:05
Loredana, adolescenta care și-a ucis prietena la Mangalia, expertizată psihiatric. A fost adusă în fața specialiștilor de la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare

Criminala a fost dusă în fața specialiștilor de la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare. Loredana Atănăsoaie a înjunghiat-o pe Alina, iar apoi i-a pus trupul neînsuflețit într-un geamantan pe care l-a abandonat într-un parc.

Citește și Un pilot a murit în urma unui atac de cord suferit în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgenţă

Loredana a fost expertizată psihiatric pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ când a comis crima.

În momentul în care a fost reținută de polițiști, Loredana Atănăsoaie avea o mulțime de răni, pe mâini și pe spate, iar procurorii au vrut să știe de unde provin și dacă nu cumva au fost dobândite prin automutilare ori în urma agresiunii dintre ea și Alina, fata pe care a ucis-o.

Cel mai probabil, raportul medicilor legiști va fi gata săptămâna viitoare. Abia atunci procurorii vor avea mai multe detalii la dosar despre crima oribilă petrecută în Mangalia, în urmă cu două săptămâni.

Citește și Vești bune pentru români! Categoria de persoane care va beneficia de suma de 200.000 euro, gratis de la stat

„Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul. În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui. Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.