Detalii înfricoșătoare în cazul crimei din Mangalia. Ce a făcut criminala înainte să ascundă cadavrul prietenei sale sub bancă, în parc

Mama fetei ucise de colega ei de cameră și care, mai apoi, i-a aruncat trupul sub o banca din parc în Mangalia, solicită în instanță schimbarea încadrării juridice în omor calificat prin cruzimi și interes material. Criminala riscă ani mulți de închisoare.

12 mart. 2024, 14:00
Detalii înfricoșătoare în cazul crimei din Mangalia. Ce a făcut criminala înainte să ascundă cadavrul prietenei sale sub bancă, în parc

Cazul tinerei Alina Elena Ciobanu, în vârstă de 18 ani, care a fost ucisă chiar de către prietena sa, vara trecută, pe litoral, a șocat întreaga o țară întreagă. Anchetatorii au stabilit că, într-un moment de furie, Loredana a decis să-i fure banii prietenei ei și să scape definitiv de ea. Cele două tinere erau colege de muncă, dar și de apartament. Lucrau pe post de cameriste la un hotel din stațiunea Saturn. În fața anchetatorilor, criminala Loredana Atănăsoaie a detaliat cum și-a ucis prietena. Astfel că, după ce a înjunghiat-o, Elena scotea un zgomot sinistru, iar criminala a încercat să îi pună mâna la gură să nu se audă în celelalte camere. „A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână și pe gât și chiar și pe spate”, a recunoscut criminala.

Citește și: Legea 2 Mai a fost votată! Traficanții de droguri nu mai pot primi pedeapsă cu suspendare. Alina Gorghiu: „Trebuie să ne protejăm copiii de traficul de droguri”

 

Ce a făcut criminala înainte să ascundă cadavrul prietenei sale sub bancă, în parc

Avocatul Adrian Cuculis, care o reprezintă pe Paulina Ancuță, mama victimei, face dezvăluiri în acest caz cutremurător. „Așa cum au reținut procurorii în rechizitoriu, imediat după ce a săvârșit fapta, inculpata i-a sustras două carduri victimei decedate și a retras banii de pe ele.

Citește și: Educatoarea care teroriza copiii la o grădiniță din Popești-Leordeni a fost reținută

Mai mult decât atât, se pare că din declarația dată de inculpată, victima înjunghiată în gât a încercat mai multe minute să se apere iar inculpata a continuat fie să o reducă la tăcere fie să o înjunghie în continuare în alte locuri. Dosarul este deja trimis în instanță, iar la primul termen de judecată se va lua în discuție această cerere. De asemenea, mama fetei decedate solicită daune morale de 100 de mii de euro”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, citat de retetesivedete.ro.