Iubitul fotomodelului Laurette, condamnat la închisoare pentru înşelăciune

Iubitul manechinului Laurette a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru o înşelăciune imobiliară de aproape 3 milioane de euro‎, informează România TV. Ciprian Nistor este şi un apropiat al lui Radu Pricop, alături de care apare în dosarul fiului fostului preşedinte al Republicii Moldova. Nistor era practic intermediarul şpăgii dar, a scăpat de acuzaţii după ce a colaborat cu procurorii.

12 mai 2015, 08:10
Iubitul fotomodelului Laurette, condamnat la închisoare pentru înşelăciune

Dosarul care l-a trimis pe Ciprian Nistor în spatele gratiilor este cunoscut drept dosarul Radisson, o escrocherie imobiliară de aproape 3 milioane de euro în care mai mult de 100 de persoane au fost înşelate. Iniţial, în primă instanţă, Nistor primise 10 ani de închisoare cu executare, în apel însă sentinţa definitivă este de 8 ani de închisoare.

Citeşte şi Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, din nou la Poliţie

Aceasta nu este singura problemă penală pe care o are iubitul manechinului Laurette. În acest moment, el este cercetat şi în dosarul executorilor judecătoreşti, dar numele său mai apare şi în dosarul instrumentat de procurorii DNA al fiului fostului preşedinte al Republicii Moldova.

Există stenograme în acest dosar în care se arată că Ciprian Nistor era cel care ducea banii de la omul de afaceri implicat în acest dosar către Lucinschi şi către Radu Pricop. În stenograme se observă cum acesta lua banii respectivi şi spunea că duce măcar o parte din ei doar ca să „se vadă că se mişcă ceva”.

Ciprian Nistor a ales însă să colaboreze cu procurorii DNA, aşadar nu se află printre cei care au fost învinuiţi în acest dosar.

Citeşte şi STENOGRAME: Iubitul unei vedete apare în dosarul ginerelui lui Traian Băsescu