Iubitul prezentatoarei moartă în accident, în stare gravă. El CERE să o SUNE pe Paula, „iubirea vieţii lui”

Lumea fotbalului românesc a fost zguduită, la finalul săptămânii trecute, de o veste cutremurătoare. Paula, fiica fostului președinte al clubului Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a murit într-un accident rutier.

26 apr. 2015, 11:44
Iubitul prezentatoarei moartă în accident, în stare gravă. El CERE să o SUNE pe Paula, „iubirea vieţii lui”

În urma tragicului eveniment, iubitul tinerei, Adrian Foldi, cel care se afla la volanul mașinii în seara teribilului accident, este internat pe Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean din Oradea, anunță satmareanul.net.

Pacientul a suferit o contuzie cerebrală minoră, dar care nu necesită intervenție chirurgicală. Cu toate acestea pacientul este ținut sub observație medicală„, a declarat directorul medical al instituției, dr. Lucia Georgeta Daina, citat de satmareanul.net.

Întrebată referitor la speculațiile apărute cu privire la faptul că Adrian nu ar ști că iubita sa a murit și că cere telefonul pentru a o suna pe Paula – „Nici nu știe că nu mai e! Cere telefonul, s-o sune pe iubirea vieții lui„, susțin surse – directorul medical spune că „nu pot nici să imfirm și nici să confirm acest lucru”.

Citeşte şi Iubitul prezentatoarei moarte în accident nu ştie că logodnica lui a fost înmormântată

Mama bărbatului a fost mutată de la ATI la Secția de Ortopedie, însă tatăl acestuia se află într-o stare critică. Foldi senior a fost operat de ruptură de splină, dar și la femur.

În accidentul de vinerea trecută, ce a avut loc în afara localității Avram Iancu din județul Bihor, Paula Raț, fiica fostului președinte al clubului FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a decedat. Mașina condusă de iubitul acesteia, Adrian Foldi, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. În mașina condusă de Adrian se aflau și părinții acestuia. Cei trei supraviețuitori ai accidentului sunt internați la Spitalul Județean Oradea.

Citeşte şi Rudele cântăreţei moartă într-un accident rutier fac acuzaţii grave. Cum putea fi evitată tragedia