Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii: „Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui”

Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii. Vedeta a spus mereu lucrurilor pe nume şi nu s-a ferit să îşi spună opinia indiferent că a deranjat pe ceilalţi. A recunoscut că nu este adepta regimurilor şi sfătuieşte fiecare femeie să-şi accepte şi să-şi iubească corpul.

29 sept. 2022, 10:09
Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii: „Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui”
Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii

Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii. Criticul de modă nu este de acord ceea ce se promovează pe reţelele de socializare, că sunt impuse anumite standarde ale frumuseţii, pentru că fiecae persoană este diferită şi specială.

Iulia Albu a răbufnit în legătură cu prototipurile frumuseţii

Vedeta le sfătuiește pe fetele și femeile din toată lumea să nu mai urmărească standarde impuse de revistele de specialitate sau de televiziuni, pentru că nu e sănătos.

Citeşte şi: Ce relaţie are Iulia Albu cu fetiţa ei. Mikaela împlineşte 13 ani: „Lupte există, ca în orice altă familie”

,,Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață.

 De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.

În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.ro.