Iulia Albu a răbufnit pe Internet. Ce spune despre fostul soț: „Am marea rugăminte”

Iulia Albu a răbufnit pe Internet. Vedeta a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu designerul Mihai Albu. După câțiva ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă ceea ce îi leagă este numele, pe care criticul de modă l-a păstrat, dar și o fetiță, Mikaela.

19 dec. 2022, 09:36
Iulia Albu a răbufnit pe Internet. Ce spune despre fostul soț: „Am marea rugăminte”
Iulia Albu a răbufnit pe Internet

Iulia Albu a răbufnit pe Internet. Vedeta este deranjată, în continuare, că multe lume vorbește despre ea ca fiind „fosta parteneră a lui Mihai Albu”. Și pe bună dreptate! Iulia a muncit foarte mult pentru imaginea ei și vrea ca fanii și nu numai să o recunoască și să o aprecieze pentru ceea ce a făcut. Nicidecum după partenerii pe care i-a avut până acum.

Iulia Albu a răbufnit pe Internet

Pentru a se asigura ca toată lumea vede mesajul pe care a vrut să-l transmită, vedeta a postat câteva rânduri pe contul ei oficial de Facebook. Diplomată, dar, în același timp, destul de tăioasă, criticul de modă speră că acum i-a lămurit pe toți și a spulberat orice dificultate în a i se adresa.

Am marea rugaminte ca, daca insistați sa adăugați “fosta soție a lui Mihai Albu” in articolele despre mine, sa faceți si următoarele precizări “fiica a lui Roberth Vochița, fiica a Ralucăi, stra…ceva  a celebrului istoric Aurelian Sacerdoteanu (acesta fiind nepotul străbunicului meu) si strănepoata a actorilor Ileana si Ion Focșa, ultimul având si 3 volume despre lumea teatrului românesc publicate, ca sa puneți, corect, in context, CINE sunt si DE UNDE vin”, este mesajul transmis de Iulia Albu.

Citește și: Ce spune Iulia Albu despre iubita fostului soţ. Nimeni nu se aştepta la asta: „Pentru mine este profund deranjant”

Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose

Prezentatoarea emisiunii „Poliția modei” a fost invitată într-o gală specială a roast-urilor, pe Antena 1, unde a intrat în pielea Deliei, iar replicile ei au fost extrem de savuroase. Chiar dacă a avut ca și scut transformarea ei în artistă, momentul a fost unul extrem de dureros pentru unele persoane.

Intrată în pielea personajului, Iulia Albu s-a comportat exact ca la un roast. Scopul unor astfel de momente este acela de a spune, cumva, adevărul în spirit de glumă. Criticul de modă nu s-a putut abține și s-a legat atât de cariera lui Theo, cât și de viața personală.

Nu pot să arunc la gunoi tot repertoriul lui Theo Rose. Fata-i mișto. Cariera i-a luat avânt, are iubit nou. S-a dus tare! În viață trebuie să întinzi mâna și să iei ce e al tău. Cum ar fi piesele de la maneliști, scaunul de la Andra, iubitul de la Lia Bugnar”, a spus Iulia Albu despre Theo Rose.