Iulia Albu a desființat-o pe Denise Rifai. Ce a scos-o din sărite pe creatoarea de modă când a observat-o pe jurnalistă la un eveniment: „Nu e o pungă?”

Iulia Albu a șters pe jos cu Denise Rifai, după apariția jurnalistei la gala Premiilor TVM. Creatoarea de modă a fost foarte atentă la toate ținutele celor prezenți la eveniment și le-a apreciat sau criticat stilul vestimentar.

28 nov. 2022, 09:41
Iulia Albu a desființat-o pe Denise Rifai. Ce a scos-o din sărite pe creatoarea de modă când a observat-o pe jurnalistă la un eveniment: „Nu e o pungă?”

Denise Rifai nu a reușit deloc să o impresioneze pe Iulia Albu cu vestimentația sa. Ba din contră. Creatoarea de modă a criticat-o dur pentru alegerea ei.

A fost un eveniment spectaculos, unde participantele au purtat rochii de seară, lungi, elegante și au strălucit la propriu. Nici de această dată Iulia Albu nu a fost indulgentă cu cele pe care le-a analizat. Denise Rifai nu a trecut neobservată, a fost una dintre țintele designerului.

Jurnalista a îmbrăcat o rochie cu decolteu generos și aplicații strălucitoare în zona bustului. Ținuta purtată de ea poartă semnătura Eli Lăslean, creațiile acesteia fiind purtate și de alte vedete în aceeași seară la gala Premiilor TVMania 2022.

Citește și Iulia Albu, despre relaţia cu Botezatu: „El a insistat foarte mult”

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie”, a spus Iulia Albu ținuta jurnalistei, în cadrul emisiunii „Poliția Modei” de la Antena Stars.

Denise Rifai a câștigat, în gadrul galei, trofeul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri – portret”. „Acum, ce să facem, e loc pentru toată lumea. Cumva e o competiție așa să câștigăm și să furăm sufletele publicului. Și, dacă noi am reușit, încă o dată, trebuie să muncesc. Pentru mine este doar o chestiune care mă va face să muncesc și mai tare pentru anul viitor. Trebuie neapărat”, a precizat prezentatoarea TV.

Citește și Ce spune Iulia Albu despre iubita fostului soţ. Nimeni nu se aştepta la asta: „Pentru mine este profund deranjant”