Iulia Albu a trecut prin momente neplăcute de sărbători: „Am fost la pat toți trei”

Iulia Albu a avut un final de an de coșmar. Vedeta împreună cu iubitul și cu fiica sa Mikaela au trecut prin momente foarte grele.

06 ian. 2023, 11:32
Iulia Albu a trecut prin momente neplăcute de sărbători: „Am fost la pat toți trei”
Iulia Albu a trecut prin clipe de coșmar

Iulia Albu nu a avut parte de niște sărbători de iarnă tocmai fericite. Stilista, iubitul ei și fiica sa dintr-o altă relație au ajuns la spital înainte de Crăciun.

Chiar dacă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum și-ar fi dorit, vedeta are de gând să sărbătorească acum, după ce gripa a ținut-o la pat. Din nefericire, Iulia Albu nu a putut petrece nici de Revelion, dar va recupera luna aceasta.

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil” va petrece Crăciunul pe data de 6 ainuarie și trecerea în noul an pe 13 ianuarie. Aceasta se va bucura de peisajul sărbătorilor de iarnă, va despacheta cadoruile de sub brad și va petrece timp cu familia ei.

Citește și: Mihai Trăistariu, bântuit de trecut. Artistul a vorbit despre cel mai mare secret al său

„Din păcate, anul acesta am fost la pat toți trei, eu Mika și iubitul meu, răpuși de o gripă îngrozitoare. Eu am ajuns și pe la spital, ceea ce a fost cu atât mai rău, motiv pentru care nu am simțit deloc aceste sărbători.

Nu văd nimic greșit în a-mi cere Crăciunul înapoi. În fond, Crăciunul, pe lângă a fi o sărbătoare sfântă, care într-adevăr, sunt de acord că nu poate fi replicată în orice zi ne dorim, este despre familie și despre bucuria de a fi împreună.

Citește și: Octavia Geamănu, crititcată dur, după ce s-a întors la Antena 1: „Ceva foarte important: Dreptul la demnitate!”

Nu puteam să-i refuz asta fiicei mele și nu văd de ce aș face-o mai ales că și anul trecut am avut o situație similară.

În noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie am fost în pat, cu o cană mare de ceai, uitându-mă cu iubitul meu și micuța Mikaela la un film,  și admirând frumos de pe terasă artificiile”, a declarat Iulia Albu, pentru click.ro.