Octavia Geamănu, criticată dur după ce s-a întors la Antena 1: „Ceva foarte important: Dreptul la demnitate!”

Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, după ce a fost îndepărtată în mod abuziv de la pupitrul Observatorului de weekend.

06 ian. 2023, 10:33
Octavia Geamănu, criticată dur după ce s-a întors la Antena 1: „Ceva foarte important: Dreptul la demnitate!”
Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1

Octavia Geamănu își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Mai ales în această perioadă în care s-a întors la Antena 1, după o pauză de câteva luni. Vedeta e revenit în redacția trustului unde lucrează de ani buni. Mulți au apreciat-o pentru curajul de care a dat dovadă, iar alții au criticat-o. Aceștia din urmă sunt de părere că, mersul la muncă în timp ce se află în proces cu șefii săi, este unul de „umilință”.

Citește și: Octavia Geamănu s-a întors în redacția Observator, în plin proces cu angajatorul. „Nimeni nu are dreptul să își bată joc de cariera ta”

„În general, în viață, fiecare simte și trăiește complet diferit o situație. Fiecare se raportează la el însuși, la felul în care gândește, la percepția pe care o are despre viață, la cum înțelege valorile morale, la mediul în care trăiește, la colectivitatea din care face parte.

Spre exemplu, situația mea. Unii, foarte puțini, câțiva din fericire (ce-am zărit printre comentariile de aici), consideră faptul de a merge încă în redacție în condițiile actuale( angajată fiind, deci dacă aș lipsi practic aș putea fi concediată pe motiv că lipsesc nemotivat, cu un proces pe rol, etc) ca fiind o umilință din partea mea. În fața cui, nu se înțelege. Ori vedeți, aici intervin toate cele menționate mai sus, plus încă ceva foarte important menționat în Codul Civil la Art. 72. Dreptul la demnitate!

Acesta e temeiul drepturilor fundamentale! Deși ține de educație, bun simț, onoare, totuși, e menționat în lege, ca să știe și cel care nu știe că: “(1) Orice persoană are dreptul la respectarea demnităţii sale. (2) Este interzisă orice atingere adusă ONOAREI şi REPUTAȚIEI unei persoane, fără consimţământul acesteia ori fără respectarea limitelor prevăzute la art. 75.” Majusculele îmi aparțin”, a transmis Octavia Geamănu, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Octavia Geamanu (@ogeamanu)

Citește și: Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorțul de Gabi Bădălău și are planuri mari pentru 2023. Care este cea mai mare dorință a vedetei: ”Intuiția mea este că se poate”

Octavia Geamănu vrea să fie un exemplu pentru fiul său

Vedeta face sacrifcii cu gândul la copilul ei, căruia vrea să îi insufle valori importante. Aceasta se autocaracterizează ca fiind o persoană cu „coloană vertebrală”, care nu va avea pace până nu i se va face dreptate.

„Și-o dai din articol în articol, până îți dai seama că dacă atunci când trăiești orice formă de atingere a demnității, nu lupți, păi, deci, cum se zice, îți meriți soarta. De aceea unii sunt unde sunt, iar alții își plâng de milă. În plus, mai e un aspect important. Fiecare părinte este un exemplu pentru copilul său.

Cum să ai pretenții să crească al tău copil un om educat cu valori și principii, dacă tu îi arăți că ție îți cam lipsesc? În veci fiul meu nu va crede despre mine că sunt altfel decât sunt, adică om cu coloana vertebrală indiferent de situație, un om care trăiește în adevăr! Ce mă bucură, totuși, e să văd că sunteți atâția care gândiți la fel ca mine. Rămâneți aproape cu gânduri bune”, a mai spus Octavia Geamănu.