Mihai Trăistariu, bântuit de trecut. Artistul a vorbit despre cel mai mare secret al său

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, dar ascunde lucruri pe care nimeni nu le-a știut despre el până acum.

06 ian. 2023, 11:09
Mihai Trăistariu, bântuit de trecut. Artistul a vorbit despre cel mai mare secret al său
Ce viciu a avut Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a povestit despre un viciu pe care l-a avut și care l-ar fi putut costa viața, jocurile de noroc, într-un interviu pentru Impact. După câștigarea locului patru la Eurovision, banii au început să vină în direcția artistului, așa că acesta a început să joace jocuri de noroc. Totul s-a oprit la timp, chiar dacă a pierdut o mică avere.

Acum, Mihai Trăistariu este foarte atent la bani din această cauză și știe cum să gestioneze fiecare venit. Fratele său, Vasile, nu a fost la fel de conștiincios și a ajuns să facă credite la bănci din cauza acestui viciu.

Citește și: Dieta radicală cu care Mihai Trăistariu a scăpat de kilogramele în plus. „Nu e sănătos, dar nu am altă variantă”

Am câștigat doar o dată, cam 400 de lei, am jucat de vreo zece ori toată viața. Dar nu-s adeptul să joc, prefer să muncesc, să-mi număr banii, să-mi plătesc taxele la ANAF și să dorm liniștit. Frati-miu, pictorul, care are o doagă lipsă și el, ca mine, și ca orice artist, a împrumutat bani de la bancă.

 Și a jucat 100 de milioane de lei vechi, credea că dacă pierde de câteva ori, până la urmă va și câștiga. Normal că i-a pierdut pe toți și că a rămas și cu ratele la bancă, deci, în loc să câștige, a mai pierdut, a înapoiat mai mulți”, a declarat cântărețul.

În pandemie, Mihai a fost foarte stresat din cauza banilor, dar a învățat cum să fie mai chibzuit.

„În pandemie m-am schimbat, în primul an fost terorizat de ideea că nu mai pot face bani din muzică, am devenit mai afacerist, m-am ocupat de școala de muzică.

 Dar am și închiriat și garsonierele de la mare. Deci, am încă două surse de venit, din care îmi asigur traiul. Pandemia mi-a făcut un bine, m-a izbit cu capul de pereți. Acum produc lunar bani și nu mai duc grija lor niciodată.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să se mute. Unde se gândeşte să plece artistul: „Am nevoie de liniște, asta îmi doresc”

Pandemia a schimbat lumea, unii au devenit mai supuși, un pic mai sclavi, dar eu am fost vehement împotriva restricțiilor, postam în fiecare zi, mi-au închis pagina de Facebook cu 200.000 de fani. Mai văd și acum oameni cu mască pe stradă, speriați, dar și prezentatori tv.

Nu trebuie însă să judecăm. Acolo poate că a fost o dramă, poate că cineva drag a murit sau cine știe ce s-a întâmplat grav. Fiecare cu fricile lui, eu n-am avut frici, nu m-am vaccinat, mă bucur că am rezistat eroic”, a mai spus Mihai Trăistariu.