Radu Vâlcan, despre scandalul din jurul Evei Măruţă: „Oamenii sunt răutăcioși”. Cât plăteşte Adela Popescu pentru şcoala privată a copiilor

Radu Vâlcan a vorbit despre copiii de vedetă, despre planurile cu propriii copiii, iar Adela Popescu a dezvăluit cât îi costă educaţia acestora.

04 feb. 2024, 18:31
Radu Vâlcan, despre scandalul din jurul Evei Măruţă: „Oamenii sunt răutăcioși”. Cât plăteşte Adela Popescu pentru şcoala privată a copiilor

Radu Vâlcan se pregătește să revină pe micul ecran cu cel de-al 8-lea sezon al emisiunii ‘Insula iubirii’, de la Antena 1. Vedeta a luat parte la evenimentul de lansare al show-ului ‘Power Couple’, ce va debuta în curând la același post de televiziune. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre profesie, dar și despre educația pe care le-o dă celor trei băieți și relația cu soția lui, Adela Popescu. Totodată, a vorbit și despre copiii de vedetă, după criticile primite de Eva Măruță odată cu apariția ei în filmul „Tati part-time’.

Radu Vâlcan a dezvăluit că i-ar surâde ideea ca băieții lui și ai Adelei Popescu să le calce pe urmă în carieră, cu mențiunea că amândoi îi vor susține pe cei mici indiferent de alegerile lor.

 

”Are o sarcină extrem de grea!”. Radu Vâlcan a dat-o de gol pe Adela Popescu

„E greu de spus. Noi îi încurajăm să facă absolut își doresc ei. Dacă ar fi să aleg eu un anumit domeniu în care să activeze? De ce nu chiar acesta? Viața aceasta artistică, indiferent că ești actor sau cântăreț, om de televiziune, mie mi se pare o viață foarte mișto. Dar atâta timp cât ești corect cu tine și ai respect pentru meseria ta, pentru ceea ce faci și ai respect pentru oamenii alături de care lucrezi, oamenii din spate… Fără ei nu reușești să faci absolut nimic. Cât timp există respect pentru tine însuți, atunci, cu siguranță, chiar dacă nu ajungi neapărat în vârf, satisfacțiile probabil că sunt imense”, a spus Radu Vâlcan

Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Părere tranşantă a impresarei: „Asta e o mizerie!”

Radu Vâlcan face educaţie „fără telefoane”

„‘Bătaia e ruptă din rai’, nu! Dar să știi că avem foarte mulți prieteni, oameni care nu sunt persoane publice, care nu apar la televizor, care nu sunt expuși. Și atunci, foarte mulți dintre ei, îți recunosc, sunt o inspirație pentru noi. Și atunci, avem foarte multe de învățat. Trăim într-o lume agitată, plină de tentații, de gadgeturi… De pildă, noi nu le dăm copiilor telefoane. Se uită la televizor, dar nu au telefoane. Noi când ieșim la restaurant, copiii noștri desenează. De exemplu, nu spun că e bine sau rău, dar asta este convingerea noastră. Sperăm să fie o decizie bună”, a mai spus Vâlcan.

 

Cât scoate din buzunar Adela Popescu pentru școala privată a copiilor! Puțini părinți și-ar permite să plătească asemenea taxe

Adela Popescu și Radu Vâlcan, ca mulți alți părinți celebri de la noi din țară, au decis să-și dea copiii la unități de învățământ care funcționează în regim privat. Cei doi au împreună 3 băieței pe nume Alexandru, de 6 ani, Andrei, de 4 ani și Adrian, care are numai un an și jumătate. Cu toate că costurile pentru școlile private pot fi destul de piperate, prezentatoarea TV și soțul său au văzut mult mai multe avantaje decât dacă ar fi ales o școală normală.

Pe lângă faptul că programul este prelungit, oferindu-le posibilitatea să își desfășoare în liniște și pace treburile de peste zi, în program sunt incluse și activități care, în mod normal, nu ar fi fost incluse printre orele de studiu. Iată ce sumă plătesc cei doi părinți pentru a le asigura copiilor lor un loc la unele dintre cele mai bine văzute instituții de învățământ private!

Se pot număra pe degete vedetele de la noi din țară care au preferat să-și înscrie copiii la școlile de stat. În această categorie se numără Bianca Drăgușanu și, o vreme, Oana Roman, care ulterior a decis să-și mute fiica la o școală privată, decizie de care este foarte fericită și mulțumită. În ceea ce îi privește pe Adela Popescu și Radu Vâlcan, încă de la început și-au înscris copiii la școli private, pentru care scot din buzunar 670 de euro pe lună, în cazul unui program de la 08:0-14:00, cu masă inclusă, sau 750 de euro, în cazul unui program care se termină la ora 17:00 și care are, de asemenea, o masă inclusă, conform Click.

Adela Popescu, despre avantajele unei școli private
Adela Popescu a fost dintotdeauna adepta școlilor private. A avut ocazia să pună în balanță cele două variante, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al programului, ajungând ulterior la concluzia că școala de stat are mai multe dezavantaje decât cea privată.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.