Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra și iubitul de la Lia Bugnar”

Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose. Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea ei când vine vorba despre stilul vestimentar al vedetelor, însă, de această dată, fanii au rămas fără cuvinte vizavi de cele mai recente declarații.

15 dec. 2022, 17:07
Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra și iubitul de la Lia Bugnar”
Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose

Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose. Prezentatoarea emisiunii „Poliția modei” a fost invitată într-o gală specială a roast-urilor, pe Antena 1, unde a intrat în pielea Deliei, iar replicile ei au fost extrem de savuroase. Chiar dacă a avut ca și scut transformarea ei în artistă, momentul a fost unul extrem de dureros pentru unele persoane.

Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose

Intrată în pielea personajului, Iulia Albu s-a comportat exact ca la un roast. Scopul unor astfel de momente este acela de a spune, cumva, adevărul în spirit de glumă. Criticul de modă nu s-a putut abține și s-a legat atât de cariera lui Theo, cât și de viața personală.

Nu pot să arunc la gunoi tot repertoriul lui Theo Rose. Fata-i mișto. Cariera i-a luat avânt, are iubit nou. S-a dus tare! În viață trebuie să întinzi mâna și să iei ce e al tău. Cum ar fi piesele de la maneliști, scaunul de la Andra, iubitul de la Lia Bugnar”, a spus Iulia Albu despre Theo Rose.

Citește și: Iulia Albu, apariţie spectaculoasă la Stand-Up Revolution: „Surpriză!”

Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă

A venit rândul fostei soții a lui Ilie Năstase să fie comentată de cei doi stiliști de modă și ambii au „tranșat-o” fără milă. Iulia Albu susține că „perioada de glorie’ a brunetei a fost în timpul căsniciei cu Ilie Năstase.

În urmă cu mai mulți ani, Brigitte a cochetat cu lumea modelingului. În urmă cu 20 de ani, aceasta a fost desemnată „Miss Top Model Romania’ și s-a calificat la faza internațională, unde a ajuns printre cele 10 finaliste.

Iulia Albu a susținut că stilul vestimentar al Brigittei Pastramă a urmat o „pantă descendentă’ după divorțul de Ilie Năstase și că „perioada de glorie” a brunetei a fost în timpul mariajului cu fostul tensimen, când avea acces la obiecte vestimentare scumpe și la locuri exclusiviste.

Să eliminăm titlul de „miss’ pentru persoanele care nu au defilat niciodată pe un podium că nu se încadrează. Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. Atunci a fost momentul în care a avut acces la lucruri foarte scumpe, la locuri mai spectaculoase. A fost momentul când a pășit pe covorul roșu internațional alături de Ilie. După, a fost o pantă descendentă. Se duce către concursurile de miss din anii ’90″, a spus Iulia Albu, la Antena Stars