Iulia Albu le desființează pe vedetele care mimează perfecţiunea: „Am urât dintotdeauna ipocrizia. Nimeni nu face totul perfect! Este jenant, penibil şi toxic”

"Nu sunt perfectă, nici nu vreau, nici nu pot" suna refrenul unei melodii în mare vogă în anii '90. Vresurile par să i se potrivească perfect Iuliei Albu care, departe de a se considera perfectă, are calitatea de a fi autentică, de a se arăta publicului fix aşa cum este, fără nicio mască. I se pare inacceptabil să vrei să pari altceva decât eşti şi le taxează dur pe vedetele autohtone care fac acest lucru.

19 sept. 2022, 23:52
Iulia Albu le desființează pe vedetele care mimează perfecţiunea: „Am urât dintotdeauna ipocrizia. Nimeni nu face totul perfect! Este jenant, penibil şi toxic”

Iulia Albu îşi asumă imperfecţiunile, ştie că orice om le are, însă urăşte ipocrizia, încercările pline de îndârjire ale persoanelor care vor să pară ce nu sunt. Un astfel de comportament i se pare toxic.

Iulia Albu le desființează pe vedetele care mimează perfecţiunea: „Este jenant, penibil şi toxic”

Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia. Nimeni nu face totul perfect! Nu poți fi și un profesionist desăvârșit, și gospodina ideală, și mama care e mereu lângă copil. Și cred că e toxic că cele mai multe persoane publice mimează această ubicuitate și perfecțiune. Nu poți să îi spui unei femei care lucrează minimum 8 ore pe zi și care, când vine acasă, gătește cina pentru familia ei că tu, vedeta X, ești perfectă până la ultima buclă 24 de ore pe zi. Este jenant și penibil. Ceea ce este cert este că încerc în fiecare zi să fac lucrurile mai bine și să fac greșeli noi, nu să le repet pe cele vechi. Și cred că toți suntem datori să facem asta”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.

Citeste si La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Aşa reuşeşte să îşi menţină silueta suplă: „Nu consider asta ca un sacrificiu”

Nu-şi face planuri, ci lasă viaţa să o surprindă

Criticul de modă și-a găsit fericirea în brațele lui Mike. Este foarte discretă cu relaţia ei, iar pe Mike îl ţine departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au planuri de căsătorie, iar nunta nu va fi una banală. Marele eveniment va fi cu totul diferit, dă asigurări Iulia. Cât despre apariţia unei surioare pentru Mikaela, Iulia Albu nu zice nu. Zice, însă, că lasă viaţa să o surprindă.

‘’Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară. Am învățat în timp că secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice, pentru că viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize. Firește că niciun moment nu este bun, firește că întotdeauna sunt și alte lucruri de făcut, de aceea am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri’’, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Citeste si Ramona Bădescu a făcut şpagatul la „iUmor” şi a luat-o „la roast” pe Iulia Albu: „După găină, şi-a pus în cap și restul vedetelor din showbiz”