Iulia Albu, declarații despre cel de-al doilea copil: „Da, este adevărat!”

Iulia Albu a fost invitată la Antena Stars unde a vorbit despre faptul că își dorește să mai aibă un copil. Vedeta are deja o fetiță pe nume Mikaela din relația cu fostul soț, Mihai.

27 oct. 2021, 19:22
Iulia Albu, declarații despre cel de-al doilea copil: „Da, este adevărat!”

Iulia Albu a fost dintotdeauna o persoană sinceră astfel că, învitată la Antena Stars, aceasta a recunoscut că într-adevăr își mai dorește un copil.

Iulia a afirmat că unul dintre visurile ei este să adopte un copil. Vedeta a mărturisit că i se pare un gest normal și că are un astfel de lucru în plan de mai mulți ani.

„Da, este adevărat! Îmi doresc și să fiu mamă din nou și să adopt un copil. (…) De ceva ani m-am gândit la lucrul acesta, mi se pare un gest responsabil. Mi se pare normal ca fiecare să se gândească la lucrul acesta, mi se pare că este un gest responsabil și este ceva care ar trebui privit ca o normalitae. Nu știu dacă este un gest nobil, este un gest normal.”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.

Citește și: Iulia Albu va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: „Nu vei şti niciodată când vin în vizită”
Iulia Albu își ia rolul de părinte foarte în serios asta pentru că vedeta este o mamă pe cât se poate de responsabilă. Criticul de modă Iulia Albu a recunoscut în urmă cu ceva timp că fiica sa, Mikaela, are un cont de Instagram care este administrat de agenția sa, însă și adolescenta în vârstă de 12 ani are voie să umble pe device-uri, dar timpul este limitat la două ore pe zi.

„Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea, Sacerdotti Heigl. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu potrivit SpyNews.

Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19: „Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare”

Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19. După petrecere, Mihai Albu a dus-o pe fiica lui acasă cu alte prietene ale ei, iar, la câteva zile după aceea, a aflat că atât mama lui de 93 de ani, cu care stă în casă, cât și una dintre prietenele Mikaelei, au COVID-19.

„S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei.

După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei. Aceasta deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment.

Mai mult, dânsul a hotărât, cu de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe.

Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la scoală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației”, a spus Iulia Albu, pentru Cancan.ro.

Vedeta a mai declarat că  în momentul în care a auzit că fosta soacră este pozitivă COVID-19, a informat părinții celorlalte fetițe care au dormit împreună cu fiica sa, acasă la Mihai Albu.

„Fostul meu soț m-a sunat pe 8 octombrie, seara și mi-a spus că mama sa este pozitivă și subliniind faptul că X (n.r. X este o persoana apropiată amândurora, care nu dorește să îi fie menționat numele) crede că ar trebui să îmi spună, deși el nu considera neapărat.

Am înlemnit. Am cerut mai multe detalii. Fostul meu soț mi-a povestit că mama lui avea simptome din data de 6, în contextul în care, pe 2 și 3 octombrie, Mikaela fusese acolo. La acest moment încă nu știam nimic despre faptul că fuseseră și celelalte fetițe. În momentul în care i-am spus Mikaelei, aceasta a început să plângă, spunând că este doar vina ei.

Nu a vrut să îmi spună imediat. În jurul orelor 22 mi-a mărturisit că «au fost acasă la bunica trei fete» după ziua ei. Acela a fost momentul în care am aflat toată povestea. Și faptul că una dintre fetițe rămăsese peste noapte.

Sâmbăta am sunat familia fetiței care m-a informat că este pozitivă. Și a început nebunia. Am constatat cu stupoare că ei nu știau că fosta mea soacră, cu care copiii au stat în casă, era pozitivă. Nici ei, nici ceilalți părinți ai copiilor care au fost acolo

Nu știu, până în acest moment, dacă fostul meu soț este pozitiv sau nu. Dar, printr-o minune, Mikaela a ieșit negativă la testarea PCR”, a mai declarat Iulia Albu.