Iulia Albu, despre relaţia cu Botezatu: „El a insistat foarte mult”

Iulia Albu a vorbit despre relaţia cu Botezatu. Fosta soţie a lui Mihai Albu a mărturisit că nu au fost niciodată prieteni, chiar dacă se cunosc şi au fost colegi la masa juriului "Bravo, ai stil!", de la Kanal D.

29 aug. 2022, 15:15
Iulia Albu, despre relaţia cu Botezatu: „El a insistat foarte mult”
Iulia Albu, despre relaţia cu Botezatu

Iulia Albu, despre relaţia cu Botezatu. În momentul în care  trebuia să-și facă rochia de mireasă, se pare că fostul ei soţ îşi dorea foarte mult ca fashion editorul să poarte o rochie semnată de Botezatu. În ciuda dorinței celor doi, Iulia Albu și-a dorit ca rochia să îi fie realizată de către regretatul Răzvan Ciobanu.

Iulia Albu, despre relaţia cu Botezatu

Nu avem nicio relație. N-am avut niciodată! Prima oară (n.r s-a certat cu Botezatu) a fost când m-am căsătorit cu fostul meu soț și trebuia să îmi fac rochia de mireasă și pentru că își dorea și Cătălin foarte mult să-mi fac rochia la el. El a insistat foarte mult să-mi fac rochia la el.

Eu am spus: Nu, eu vreau să îmi facă rochia de mireasă Răzvan Ciobanu, punct. Drept pentru care Răzvan Ciobanu mi-a făcut rochia, altfel nu m-aș fi căsătorit. (..)Nu exista decât cum voiam eu”, a declarat Iulia Albu, într-un podcast.

Citeşte şi: La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Aşa reuşeşte să îşi menţină silueta suplă: „Nu consider asta ca un sacrificiu”

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmpla între cei doi, Cătălin Botezatu nu ezită să-și arate aprecierea față de Iulia Albu. „Eu tot timpul am spus că Iulia este o femeie foarte frumoasă, o femeie care are multe de arătat. (…) Eu o apreciez în primul rând ca femeie, mamă. Știe ea că țin la ea. (…) Îmi aduc aminte când venea la Bravo, ai stil! cu rochii din astea cu slițuri adânci. Era apetisantă!”, a declarat în trecut Cătălin Botezatu.