Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa. Cum au fost fotografiate cele două: „Haideți să celebrăm împreună aceasta zi!””

Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa. Este una dintre cele mai controversate vedete din România, unii o admiră pentru că este foarte directă când vine vorba de ţinutele persoanelor publice, iar alţii consideră că este prea dură, dar şi arogantă.

05 feb. 2023, 16:49
Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa. Cum au fost fotografiate cele două: „Haideți să celebrăm împreună aceasta zi!””
Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa

Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa. Criticul de modă a ştiut să separe viaţa profesională de cea personală, mai ales după ce a divorţat de Mihai Albu, cu care are o fată, Mikaela. A fost destul de rezervată vizavi de expunerea fiicei sale, însă, în ultima vreme, a început să mai posteze fotografii cu ea pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Delia, desființată de Iulia Albu în fața tuturor. Roast de senzație pe scena iUmor: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil să știi că…”

Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa

Recent, le-a făcut o surpriză fanilor şi a postat o imagine alături de fiica ei. Nu putem trece cu vederea faptul că Mikaela este o domnişoară în toată regula, dar şi foarte frumoasă. Prietenii virtuali au complimentat-o şi i-au urat numai bine.

#amea. Astăzi te provoc sa postezi o fotografie cu tine si fiica sau mama ta cu hashtag #amea. Haideți să celebrăm împreună aceasta zi!”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Iulia Albu a răbufnit pe Internet

Vedeta este deranjată, în continuare, că multe lume vorbește despre ea ca fiind „fosta parteneră a lui Mihai Albu”. Și pe bună dreptate! Iulia a muncit foarte mult pentru imaginea ei și vrea ca fanii și nu numai să o recunoască și să o aprecieze pentru ceea ce a făcut. Nicidecum după partenerii pe care i-a avut până acum.

Pentru a se asigura ca toată lumea vede mesajul pe care a vrut să-l transmită, Iulia Albu a postat câteva rânduri pe contul ei oficial de Facebook. Diplomată, dar, în același timp, destul de tăioasă, criticul de modă speră că acum i-a lămurit pe toți și a spulberat orice dificultate în a i se adresa.

Am marea rugaminte ca, daca insistați sa adăugați “fosta soție a lui Mihai Albu” in articolele despre mine, sa faceți si următoarele precizări “fiica a lui Roberth Vochița, fiica a Ralucăi, stra…ceva  a celebrului istoric Aurelian Sacerdoteanu (acesta fiind nepotul străbunicului meu) si strănepoata a actorilor Ileana si Ion Focșa, ultimul având si 3 volume despre lumea teatrului românesc publicate, ca sa puneți, corect, in context, CINE sunt si DE UNDE vin”, este mesajul transmis de Iulia Albu.