Iulia Albu, dată afară de la Antena Stars. Motivul pentru care şefii au luat decizia radicală

Iulia Albu se pregătește pentru o schimbare în următoarea perioadă. Diva iese, cel puțin pentru o perioadă din televiziune, iar emisiunea pe care aceasta o modera va fi scoasă din grila postului.

09 feb. 2023, 09:55
Iulia Albu, dată afară de la Antena Stars. Motivul pentru care şefii au luat decizia radicală

Iulia Albu se pare că va renunța la televiziune, cel puțin pentru o vreme. Emisiunea divei, „Poliția Modei” difuzată pe Antena Stars a fost scoasă din grilă. Conducerea postului  ar fi anunțat echipa de producție a emisiunii că aceasta nu va mai continua. Motivul care ar sta în spatele acestei decizii este legat de cifrele de audiență, care în ultima perioadă au fost extrem de scăzute.

Citește și: Delia, desființată de Iulia Albu în fața tuturor. Roast de senzație pe scena iUmor: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil să știi că…”

Iulia Albu și Ovidiu Bută au rămas fără contract. Emisiunea în care cei doi moderatori comentau săptămânal ținutele vedetelor a ajuns la sfârșit. Ultima ediție a fost filmată marți, urmând ca  duminică să fie difuzată de la ora 22:00. Se pare că aceasta urmează sa fie ultima oară când Iulia Albu mai comentează ținutele vedetelor, cel puțin pentru o vreme. Conform informațiilor obținute de Cancan.ro, conuducerea postului nu a luat încă o decizie cu privirea la o potențială revenire a emisiunii pe post. Nici o rebrenduire a acesteia nu a fost până luată în calcul.

Iulia Albu pleacă de la Antenă definitiv?

Cei de la Antena Stars sunt puși pe modificări, iar un ultima perioadă grila de programe a fost schimbată de mai multe ori. La începutul anului se zvonea că Andrei Ștefănescu ar avea în plan să părăsească postul de televiziune. Acesta ar fi fost nemulțumit de tronsonul orar în care se desfășura emisiunea lui. Aceasta prezenta matinalul de la Antena Stars. De asemenea, televiziunea urmează să renunțe la două din sediile ei, respectiv cel de la Romexpo și Excelsior, urmând ca toate să fie unite într-o singură locație.

Iulia Albu este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din România. Iulia Albu este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu activitate publicistică bogată pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine.

Citește și: Deși are un salariu fabulos la Antena Stars, Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri: „Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie!”