Iulia Albu îşi pune în cap pleiada de vedete care promovează clinici dubioase: „Au ajuns să se vândă pe trei covrigi”

Printre vedetele care câștigă bani frumoși din promovarea unor produse se numără și Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Dorian Popa, Ana Morodan și mulți alții.

02 feb. 2024, 09:18
Iulia Albu îşi pune în cap pleiada de vedete care promovează clinici dubioase: „Au ajuns să se vândă pe trei covrigi”

Iulia Albu a lansat un atac vehement la adresa tuturor vedetelor autohtone care au ajuns în situația de a promova clinici și produse dubioase, fără a le cunoaște. Criticul de modă a mai spus că și ea primește, la rându-i, zeci de astfel de propuneri. Doar că, de acest aspect, se ocupă o agenție cu care lucrează. Aceasta îi dă ok-ul abia după o analiză temeinică a respectivei oferte.

Vedetele autohtone și-au rotunjit considerabil veniturile, în ultimii ani, grație online-ului. Mai precis, a diverselor produse pe care le promovează pe conturile lor de socializare. Iar un astfel de contract de imagine le aduce bani frumoși în buzunar.

Iulia Albu spune însă lucrurilor pe nume. Ea lansează un atac virulent la adresa tuturor persoanelor publice care au ajuns să se vândă și pe „trei covrigi”, acceptând orice li se propune, fără a testa însă produsul respectiv sau a se interesa de afacerea pe care o promovează, cum ar fi clinicile de înfrumusețare.

„Chirurgia estetică nu mai este de mult timp un subiect tabu. Și nici nu ar trebui să fie. Nu cunosc nicio persoană publică de sex feminin care să nu apeleze, periodic, măcar la proceduri noninvazive. Este trist însă că unii ar promova orice, pentru trei covrigi uscați. Și aici mă refer mai ales la cei ce preaslăvesc intervenții cu rata de succes discutabilă, executate prin scări de bloc de persoane necalificate.

Procesul prin care alegi doctorul, care din punctul meu de vedere trebuie să fie chirurg estetician, nu doctor generalist și nici cosmeticiană, trebuie să includă neapărat un background check al acestuia/a acesteia. Dar și o informare corectă în legătură cu ce ai nevoie REAL. Nu ce ai văzut tu pe tik tok și crezi ca ți se potrivește. Operațiile se fac în spital nu în săli cu plante în ghivece și odorizante de cameră”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Iulia Albu a renunţat la găină, iar acum are un alt animal de companie mai puţin obişnuit. „Atât s-a putut!” VIDEO
Criticul de modă ne-a mai spus că și ea primește, la rându-i, zeci de astfel de propuneri. Doar că, de acest aspect, se ocupă o agenție cu care lucrează. Aceasta îi dă ok-ul abia după o analiză temeinică a respectivei oferte.

„Mai grav este că unii cred că pot cumpăra orice și pe oricine. Și, în 99 la sută dintre cazuri, au, din păcate, dreptate. Mi se propune și mie tot timpul. Dar nu promovez produse sau bussinesuri pe care nu le cunosc. Eu am o agenție care face selecția. Apoi o analizez și eu”, a completat vedeta.

Vedete ce au promovat clinici de înfrumusețare
De-a lungul timpului, nu puține au fost vedetele care au beneficiat de serviciile unor clinici de înfrumusețare, pe care le-au promovat. În această categorie intră nume precum: Loredana Chivu, Anamaria Prodan, Vica Blochina sau chiar și Mihai Mitoșeru. Unele dintre acestea au ajuns însă în proces cu esteticianul care le-a operat, după ce s-au aflat chiar la un pas de moarte, în urma unei intervenții estetice.

În prezent, Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu se află sub contract de imagine cu clinicile la care apelează pentru diverse intervenții. Cele două foste asistente TV au „suflat însă și-n iaurt”, după ce „s-au fript” cu alte saloane de înfrumusețare.

 

Andra și Măruță, distruși de Iulia Albu. E oripilată de ce i-au făcut Evei: Poate naște monștri

Iulia Albu a criticat vehement comportamentul lui Cătălin Măruță, după ce celebrul prezentator a înregistrat și distribuit imagini cu fiica sa de opt ani, încurajându-i, conform afirmațiilor Iuliei Albu, utilizarea cremelor de față la o vârstă atât de fragedă.

Vedeta exprimă un profund dezgust față de conduita prezentatorului TV și argumentează de ce a ales să nu-și expună propria fiică în mediul online, într-un mod similar.

Iulia Albu șterge pe jos cu Măruță, după ce Eva a apărut în filmul „Tati part-time”: „Vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată”
Iulia Albu se mândrește cu o fiică frumoasă de 14 ani, care se pregătește pentru admiterea în liceu. În ciuda acestor lucruri, vedeta adoptă o atitudine rezervată în ceea ce privește expunerea publică a adolescentei.

În calitate de părinte, Iulia Albu nu s-a ferit să critice aspru comportamentul lui Cătălin Măruță. Stilista a arătat o indignare profundă față de atitudinea prezentatorului TV în legătură cu micuța Eva. Chiar și Andra Măruță a fost luată în vizorul criticilor stilistei.

„Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință. Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât.

Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea”, este de părere Iulia Albu.

Ce crede stilista despre scandalul din jurul filmului „Tati Part Time”
Iulia Albu este îngrijorată, dincolo de nepotism, de faptul că Eva Măruță este încurajată să folosească produse cosmetice la o vârstă atât de fragedă, mai precis, la 8 ani.

Stilista este de părere că un copil nu ar trebui să considere asta „normal”. „Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”.

Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal”, a spus stilista.

Vedeta critică glamourizarea absurdului, adusă în prim-plan de acest scandal

În ciuda acestui fapt, ea nu este neapărat deranjată de faptul că Eva Măruță apare într-un film la doar 8 ani. Totuși, Iulia Albu spune că ea alege, pentru fiica sa, să îi ofere libertatea de a crește frumos.

„Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc. Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități. (…)

Este mult prea devreme pentru asemenea discuții. Mikaela are 14 ani iar noi destui cât să îi dăm libertatea de care are nevoie pentru a crește frumos”, a spus Iulia Albu. Ea a fost întrebată dacă fiica sa a participat vreodată la vreun casting. Iată răspunsul stilistei: „Nu. Și nici nu o va face. Ca să fii actor, trebuie să faci o facultate de specialitate”, a spus ea.