Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu: „Rămâne un exponent de bază al femeii vulgare!”

ROMANII AU TALENT: Zilele acestea Mihaela Rădulescu a stârnit numeroase controverse. Apariţia sa şi comportamentul pe care l-a adoptat în prima ediţie a show-ului de talente "Românii au Talent" au plasat-o în topul celor mai mediatizate vedete autohtone. Cum din acest scandal nu putea lipsi părerea unui specialist în modă, Iulia Albu a decis să îi acorde Mihaelei Rădulescu un verdict vestimentar.

RomaniaTV.net
17 mart. 2015, 15:39

ROMANII AU TALENT: A sărutat un tânar pe buze, i-a lins degetele unei dansatoare după care s-a tăvălit cu aceasta prin făină, şi-a plimbat lasciv limba prin cavitatea bucală şi pe buze, s-a îmbărcat extrem de provocator, iar spre final le-a spus unor tinere gimnaste că sunt prea grase şi nu vor mai putea evolua în concurs. Toate aceste reacţii au stârnit numeroase controverse, care i-ar putea afecta serios cariera.

Cum celebra Iulia Albu nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume indiferent de situaţie, şi în acest caz designer-ul a comentat fără perdea ţinuta Mihaelei Rădulescu din toate punctele de vedere.

„Când vorbim despre Mihaela Rădulescu vorbim, alături de celelalte „dive” din generaţia sa, de un fenomen perfect justificat politic, cultural, şi mai ales economic. Departe de a fi vreun reper în materie de stil, în ciuda eforturilor mirobolante de cumpărare a câtorva opinii oricum irelevante, Mihaela Rădulescu a fost, este şi va rămâne un exponent de bază al femeii vulgare, agasante, agasante vizual şi, mai ales, oricând un motiv extrem de serios de reflecţie asupra chirurgiei estetice duse la extrem.

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, DESFIINŢATĂ după prima ediţie: „Ruşine! Eşti penibilă!”

Nu aş vrea să intru în detalii privind intervenţiile mai mult sau, în acest caz, mai puţin reuşite pe care le-a suferit în ultima perioadă, motiv pentru care mă voi rezuma la a comenta ţinutele demne de o fetiţă de club, veşnic cu sanii la înaintare şi coafurile desprinse parcă dintr-un catalog vechi de 15 ani.

Ce ar putea Mihaela Rădulescu să facă pentru a fi cu adevărat un exemplu? Nimic! Însă, cu siguranţă, cu ajutor de specialitate, ar putea arăta măcar decent.

Colanţii din vinilin sau tricourile decoltate, dantela, totul se îmbină într-o monstruozitate estetică. Mihaela Rădulescu sfârşeşte arătând ca o fată bătrână, fie că o face pentru onorariu, ceea ce găsesc că este absolut dezgustator, fie că o face din simplu amatorism.

Aroganţa şi sarcasmul nu pot fi disimulate uşor, acestea fiind atribute ce pot aparţine celor făcuţi pentru asta. Ceea ce face Mihaela Rădulescu din punct de vedere vestimentar este un circ sinistru al ororilor”, a declarat Iulia Albu, realizatoarea rubricii „WoW sau Bau Bau”, din cadrul emisiunii WoWBiz.

Citeşte şi  Iulia Albu, acuzaţii GRAVE pe Facebook la adresa Prinţesei Lia şi a Anamariei Ferentz