Iulia Albu, mesaj emoţionant către fiica ei, după conflictul cu Alex Velea: „Să stai mereu dreaptă în faţa furtunii. Oamenii te vor face să te îndoieşti de tine”

Iulia Albu i s-a adresat fiicei sale, într-o postare pe Facebook, sfătuind-o să nu-şi plece capul în faţa umilinţelor cu care se va confrunta de-a lungul vieţii. Creatoarea de modă a adus, astfel, în discuţie conflictul mai vechi dintre ea şi Alex Velea, conflict care s-a lăsat cu jigniri care de care mai... spectaculoase.

05 apr. 2022, 23:54
Iulia Albu, mesaj emoţionant către fiica ei, după conflictul cu Alex Velea: „Să stai mereu dreaptă în faţa furtunii. Oamenii te vor face să te îndoieşti de tine”

Iulia Albu mesaj către fiica ei. Creatoarea de modă a reluat, în mesajul către fiica ei, jignirile pe care Velea i le-a adresat cu ani în urmă din cauza faptului că îi dăduse o notă prostă pentru o ţinută.

Iulia Albu, mesaj tulburător către fiica ei

Într-o zi de luni, mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni. Da, draga mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoiești de tine. Și va fi al naibii de greu sa treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus și să nu te prăbușești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTA. 

Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găina la cap. Iulia Labu zdreanța fashionistă (…). Ai strâmbat o oglinda. Vezi ca noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist” pentru că mama ta a spus ca el poartă un lanț de manelist și i-a dat o nota de 3 și apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată.

Citeste si Oana Roman o face praf pe Iulia Albu: „Iz de gaiță pe prispa casei”. De la ce a pornit scandalul

Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTĂ. Și mama ta, Mikaela, SPUNE:

Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești și să vorbești urât despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimba niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii. Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele„, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Citeste si Relaţia dintre Iulia Albu şi Anamaria Prodan. Ce spune stilista despre impresară: „Nu am repetat experiența”

Cum a pornit conflictul dintre Iulia Albu şi Alex Velea

Un scandal public a avut loc în urmă cu câțiva ani între Alex Velea și Iulia Albu. La vremea aceea, vedeta avea o rubrică la TV, analiza ținutele purtate de persoanele publice la diferite evenimente. S-a întâmplat să comenteze și o ținută purtată de cântăreț, însă nu i-a plăcut deloc, i-a dat notă mică.

După o perioadă, Alex Velea i-a cerut scuze Iuliei Albu pentru cuvintele adresate. În podcastul lui Radu Țibulcă a povestit despre acest conflict cu criticul de modă, a spus că s-a împăcat cu ea, și-a dat seama că a greșit, mai ales că ea are o fiică la care aceste declarații pot ajunge și o pot răni. Ei bine, Iulia Albu a fost de altă părere.