Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan: ”Ești un etalon al prostului gust în România”

Iulia Albu nu s-a putut abține și a șters pe jos cu Anamaria Prodan, după ce impresara a participat la un eveniment monden. Stilista că fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este un etalon al prostului gust în România.

18 dec. 2022, 14:59
Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan: ”Ești un etalon al prostului gust în România”
Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan:

Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a intrat în vizorul Iuliei Albu, după ce recent, a participat la un eveniment monden. Ținuta impresarei i-a atras atenția stilistei, care este cunoscută pentru sinceritatea ei când vine vorba despre stilul vestimentar al vedetelor.

Citește și Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra și iubitul de la Lia Bugnar”

Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan

Apariția Anamariei Prodan a atras numeroase critici din partea stiliștilor din România, însă remarcile Iuliei Albu i-au pus capac. Mai mult, stilista a spus că impresara este un etalon al prostului gust în România.

„Ea nu spune rău, într-adevăr moda nu este ceva ce se poartă astăzi sau care se va purta mâine, dar mă bucur Anamaria că nu te interesează marii critici din România. Asta înseamnă că data viitoare nu o să te mai ataci când o să ți se spună că ești un etalon al prostului gust în România. Este un stil pe care noi putem să îl acceptăm”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii „Poliția Modei”.

Nici măcar accesoriile nu au putut-o salva pe Anamaria Prodan de săgețile Iuliei Albu, care a spus că sunt exagerat de multe.

„Ce văd aici, este ceva sinistru. Acesoriile pun ultima curce, coliva fiind coafura.”, a mai spus Iulia Albu.

iulia albu

De aceeași părere a fost și cântăreața Daniela Gyorfi, care a spus că ținuta impresarei nu este tocmai pe gustul ei.

„Nu îmi place ce are în picioare, poate salopeta, din punctul meu de vedere, nu este cea mai fericită alegere dar nici cea mai nefericită alegere. Dar ce are în picioare nu, blana de la gât, nu. Acum, nu aș vrea să fiu răutăcioasă, dar tot ce are pe ea mi se pare prea mult. Eu vă spun din punctul meu de vedere”, a declarat Daniela Gyorfi.

Citește și Delia, desființată de Iulia Albu în fața tuturor. Roast de senzație pe scena iUmor: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil să știi că…”