Iulia Albu, terorizată în miezul nopţii: „Am sunat la poliţie şi abia aştept să văd ce se va întâmpla”

De câteva nopți, Iulia Albu nu mai are liniște. În apropierea locuinței sale există un șantier, iar muncitorii lucrează zi și noapte și îi perturbă somnul vedetei.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 05:03
Iulia Albu, terorizată în miezul nopţii: „Am sunat la poliţie şi abia aştept să văd ce se va întâmpla”

Recent, Iulia n-a mai rezistat și a sunat la poliție din cauza zgomotului infernal.”Deci uitați-va și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, a spus Iulia Albu pe Instagram.

Citeşte şi: Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Iulia Albu îl desfiinţează pe fostul soţ

Iulia Albu a reacţionat dur după o postare a fostului ei soţ. Mihai Albu a dezvăluit cu durere cât de dor îi este de fetița sa de 10 ani, pe care nu a mai văzut-o din cauza ex-soţiei.

Iulia susţine că nu a vrut să-și expună copilul unui posibil risc de infectare cu noul coronavirus, dat fiind faptul că fostul ei soţ a continuat să frecventeze atelierul unde are câțiva angajați. O zi mai târziu însă, Iulia Albu i-a permis lui Mihai Albu să-și vadă copilul pentru o oră jumătate în fața blocului.

Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc.).

Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!„, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Iulia Albu, declaraţie bombă după ce a mărturisit că i-au crescut sânii în ultima vreme


loading...