Iulia Albu vinde cele mai scumpe măşti de protecţie din România! Cum arată masca din bumbac de 250 de lei: „Prostia e nemuritoare”

Iulia Albu a creat cele mai scumpe măști de protecție pe care le-a integrat într-o colecție numită La Masque. Sunt făcute manual din bumbac dublu stratificat, reutilizabile și ușor de întreținut.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 08:46

Săptămânal, vor apărea modele noi, unele unicat, iar criticul de modă are în vedere în jur de 50 de modele. Prețurile sunt cuprinse între 50 și 250 de lei.

Citeşte şi: Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Viața noastră s-a schimbat radical  și, cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici! Îmi este extrem de clar că masca va deveni noul accesoriu „it”, nu al sezonului, ci al perioadei următoare.

Decizia a venit  ca urmare a solicitarilor clienților, dar și pentru că, realist vorbind, va deveni imposibil să îți compui o ținută în componența căruia să nu intre acest item.”, a declarat Iulia pentru protv.ro.

Cel mai ascum model de mască, Les Ondines, costă 250 de lei. Les Ondines” spune povestea ta, dincolo de conventii, dincolo de cuvinte. Piesa anunta o serie de itemuri in acelasi registru de voce. Descopera intreaga colectie incepand cu 31 mai. Masca Faciala bumbac dublu stratificata., este descrisă masca pe magazinul online al Iuliei Albu.

 

Cine își înfige un măturoi în creștetul capului și umblă pe la evenimente cu găină sub braț , poate sa poarte și o asemenea mască !…Nici in gluma n-ar trebui sa incurajezi mascarada asta. Mai ales pentru 50 de lei..Seamana mai mult a pampers pentru găini)…Masca e prea rococo…Sper ca e o gluma…Prostia e nemuritoare, au postat internauții.

Citeşte şi: Iulia Albu, declaraţie bombă după ce a mărturisit că i-au crescut sânii în ultima vreme