IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Ce le-a spus părinţilor la patru zile de la dispariţie

Iulia Ionescu, eleva olimpică dispărută din Bucureşti, a fost găsită sâmbătă, într-un tren care circula pe ruta Suceava-Constanţa, în timp ce încerca să se întoarcă acasă. Fata era îmbrăcată în haine de călugăriţă, era singură şi nu avea semne de maltratare.

16 feb. 2014, 07:38
IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Ce le-a spus părinţilor la patru zile de la dispariţie

IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Află în ce mănăstirea s-a ascuns

Părinţii Iuliei Ionescu au mers la sediul Poliţiei Capitalei imediat după ce au fost informaţi că fata lor a fost găsită. După ce şi-au îmbrăţişat copila, Iulia Ionescu şi-a cerut scuze în faţa părinţilor pentru ceea ce a făcut, deoarece şi-a dat seama că a produs panică, potrivit România TV.

Un martor, despre eleva dispărută: S-a urcat într-un autocar însoţită de două persoane

Iulia Ionescu ar fi contactat-o sâmbătă, în jurul orei 16, pe mama ei, cerându-i scuze şi spunându-i că se întoarce acasă.

Iulia Cristina Ionescu, elevă la colegiul naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, dispărută de câteva zile, a fost recunoscută de şeful de tren. Ea s-a urcat în tren la Suceava.

Poliţia: Eleva dispărută din Bucureşti nu a fost victima niciunei infracţiuni VIDEO

Eleva în vârstă de 15 ani a dispărut miercuri, în drum spre liceul la care învată, Colegiul „Sfântul Sava”. Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea. Surse din anchetă au spus că tânăra ar fi lăsat mamei un bilet în care i-a spus că vrea să se călugărească.

Citeşte şi Declaraţiile TATĂLUI IULIEI IONESCU după ce fiica sa a fost găsită: Bucuria mea este mare